2023-01-28 355 views
天氣轉冬🥶,胃口大增,大家都提議食自助餐或放題happy一下有朋友試過呢間韓燒話唔錯好豐富,岩三五成群去燒燒😆放題有三個級別,岩出雙糧豪d食最高級$318/位,食2個鐘,有齊豬牛雞海鮮小食,非常豐富😍當日係平日夜晚約七點,我上到黎,座無虛席,好彩朋友訂左位首先去雪櫃拎野飲,最少有兩個雪櫃,飲品都算多選擇😝我哋第一輪叫左蠔、帶子、西冷,我地一行四人,餐廳會預份量,唔會上太多造成浪費 贊🫡蠔燒熟後再點燒肉醬食出奇地好味,再加埋佢無限添加既蛋,正呀蝴蝶蝦伴他他醬、虎蝦、台灣胡椒香腸,燒到香噴噴,卷埋生菜🥬食,層次豐富🤤生牛肉石鍋飯熱辣辣送上黎,咋咋聲,撈勻後連埋飯焦食,脆卜卜辛辣麵出哂煙熱辣辣,口感煙韌,食過唔停炒粉絲粉絲煙煙韌韌,我哋再放落去鐵板燒兩野,好香另外再叫左d炸物:脆炸一口芝士、無骨原味炸雞、炸紫菜粉絲卷,味道正常,可以一試
天氣轉冬🥶,胃口大增,大家都提議食自助餐放題happy一下

有朋友試過呢間韓燒話唔錯好豐富,岩三五成群去燒燒😆

當日係平日夜晚約七點,我上到黎,座無虛席,好彩朋友訂左位

首先去雪櫃拎野飲,最少有兩個雪櫃,飲品都算
多選擇😝

西冷

蠔燒熟後再點燒肉醬食出奇地好味,再加埋佢無限添加既蛋,正呀

生牛肉石鍋飯
熱辣辣送上黎,咋咋聲,撈勻後連埋飯焦食,脆卜卜
生牛肉石頭鍋飯

辛辣麵
出哂煙熱辣辣,口感煙韌,食過唔停
辛拉麵

炒粉絲
粉絲煙煙韌韌,我哋再放落去鐵板燒兩野,好香
炒粉絲

脆炸一口芝士