2024-04-23 217 views
之前聽朋友推介旺角有間高質抵食韓燒放題,今晚經過終須可以一試🤩🤩 估唔到幾正丫👍總共有三款任食套餐選擇,我地兩個人就叫左「大君御膳set」,120分鐘任食到飽🤤❣️❣️ 唔係高價位但食物都有好多選擇!包括牛肉、豬肉、雞肉、海鮮、各款熟食料理座位闊落乾淨,亦唔會好大油煙味,職員上碟、換鐵板嘅速度都快👍👍真係食唔停😂 職員會先幫我地加爐邊蛋同上前菜,有生菜、泡菜、大豆芽,好食到refill!! ◾️牛肉:醬汁牛肉、辣味手肉、牛舌🥩🥩🥬 食材都新鮮,好多款都醃咗唔同調味,唔洗另外點醬都好夠味!!肉質嫩滑而且牛味濃,相當惹味🤤🤤🤤👍 ◾️豬肉:香草五花肉、辣調味豬頸肉🐷🐷 五花肉入口即溶,肥瘦比例好好,黎逼出油香勁惹味,口感豐厚👍調左味既豬醃得都好入味,配飯一流🍚🍚🍳 ◾️雞肉:調味雞翼、香草雞柳🐔🍗🍗 ◾️海鮮:扇貝、魷魚🦐🦪🦪 扇貝不錯,鮮甜無雪藏味 ◾️蔬菜:唐生菜、茄子、杏鮑菇🥬🥬🍆 生菜可以用嚟包住啲燒肉,加埋泡菜一齊食 ◾️熟食料理:炒粉絲、牛肉海帶湯、海鮮蔥餅 Overall呢個價位既韓燒放題黎講水準高,環境氣氛、服務、食物質素都唔錯,食得好飽好滿足🤤👍👍📍 平昌 (旺角)旺角西洋菜

📍 平昌 (旺角)
旺角西洋菜南街1N號兆萬中心13樓