2024-05-03 263 views
楚撚記行懷舊風大排檔,人氣超旺盛,呢到都係每個月同朋友相聚既老地方,朋友最鐘意去呢到食飯,所以呢日收工又一齊過左黎~咕嚕肉炸得香,脆卜卜 酸酸甜甜好開心,仲有水蜜桃,菠蘿同埋焦糖脆脆,拔絲甜甜地又估唔到幾好食~~!椒絲腐乳炒通菜,香味十足,大份又夠鑊氣!每餐都要吃菜感覺先完整!之前去其他大排檔,好多店都係炒蜆殼😑😑但呢到貨真價實🫣🤗食蜆最忌食到沙,係到完全食唔到沙,值得一讚👍🏻而且蜆肉炒得好有鑊氣😎😎配上洋蔥🧅、青紅椒🫑、豉椒加強香味🙈🍴咕嚕肉:$113🍴椒絲腐乳炒通菜:$72🍴鑊氣豉椒炒蜆:$99📌楚撚記大排檔🍽️荃灣川龍街118號百悅坊地舖至1樓

🍴咕嚕肉:$113
🍴椒絲腐乳炒通菜:$72