我諗大家對呢個toast set一啲都唔陌生👻喺美麗華新開嘅 @mutarestaurant 短期內我已經去咗兩次啦~鍾意餐廳環境闊落,食物質素又高!ღ 蟹肉蕃茄奶油義大利麵 $138𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐌𝐞𝐚𝐭 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞第一次幫襯嘅時候試咗兩款pasta都唔錯,今次呢款更高質😻比起平時嘅蕃茄汁意粉,我更喜歡呢種蕃茄奶油醬。酸酸嘅蕃茄,加上奶油嘅甜味,好開胃~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 現烤麵包套餐 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 𝐒𝐞𝐭 $288/2鐘意食麵包嘅朋友可以一試!有齊曬Brioche、Breadstick、Puff Pastry仲有鹹甜小點,好豐富。可以自己烤下麵包,幾得意😽自己最鍾意迷你多士,就咁搽少少牛油已經好好食!除咗有果jam同cream之外,仲可以點溫泉蛋👍🏻是日餐湯係蘑菇湯,好足料,好好飲🥳另外甜點就比較普通,全部都係一口size🤪╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬ღ 松露芝士薯條•七味蛋黃醬 $68𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐞𝐬𝐚𝐧 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 • 𝐒𝐡𝐢𝐜𝐡

蟹肉蕃茄奶油義大利麵

ღ 蟹肉蕃茄奶油義大利麵 $138

ღ 現烤麵包套餐 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 𝐒𝐞𝐭 $288/2
另外甜點就比較普通,全部都係一口size🤪
松露芝士薯條•七味蛋黃醬

ღ 松露芝士薯條•七味蛋黃醬 $68
𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐞𝐬𝐚𝐧 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 • 𝐒𝐡𝐢𝐜𝐡𝐢𝐦𝐢 𝐌𝐚𝐲𝐨𝐧𝐧𝐚𝐢𝐬𝐞
份量嚟到有少少嚇親🙀小食來講都算幾多下!
我自己好喜歡呢種幼身嘅薯條,略嫌松露同芝士嘅味道都唔算太出,不過有七味蛋黃醬搭救,都唔錯🥳
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
月見雞肉棒串

ღ 月見雞肉棒串 $78
𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥 𝐘𝐚𝐤𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐓𝐞𝐫𝐢𝐲𝐚𝐤𝐢 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 & 𝐄𝐠𝐠 𝐘𝐨𝐥𝐤
呢個價錢有三大串,都幾抵食🥳
雞肉串點蛋汁真係冇得輸!冇估錯裏面應該加咗少少雞軟骨,增添口感層次✨

𝗠𝗨𝗧𝗔 @mutarestaurant
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_cafes #BELLYwongs_western #BELLYwongs_japanede
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟯𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ 😇