2024-01-08 89 瀏覽
喫茶ちょうぼ📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓117-118號舖尖沙咀呢間餐廳真係無論幾時都咁多人今日排到隊同朋友嚟食晚餐🍝聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉蝦的鮮甜和菠菜的清爽令整道菜的口感豐富多層次扁意粉煮得剛剛好 帶有嚼勁🍛誕辰和牛漢堡蛋包飯和牛漢堡肉質鮮嫩多汁搭配蛋包飯的鬆軟與香氣使整道菜具有美味的口感🍗噹噹金賞唐揚炸雞炸雞香氣四溢 雞肉鮮嫩多汁而且同個汁好夾甜甜地可以減低油膩感🍮雪人布甸與牛奶大福盛布甸口感柔軟 蛋味十足大福中間仲有焦糖定芯雪人造型的布甸增添了視覺上的樂趣令人驚喜 值得一試🍵紅粉緋緋花環拿鐵咖啡質素唔錯 幾甘香重加咗聖誕節特別裝飾令人飲落去特別有儀式感🍑白桃梳打白桃味道甜美,配合梳打水,口感爽快解渴又愉快
喫茶ちょうぼ

咖啡質素唔錯 幾甘香
重加咗聖誕節特別裝飾
令人飲落去特別有儀式感

🍑白桃梳打
白桃味道甜美,配合梳打水,口感爽快
解渴又愉快
2024-01-02 58 瀏覽
假期過後還想延續一下聖誕美好時光~來了尖咀k11喫茶~走日式昭和風之前食過佢地炸雞,真係好日式好好味!點左好多充滿聖誕氣氛菜式開心下!聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 青醬調味好creamy, 勁多大蝦仁誕辰和牛漢堡蛋包飯店員先將蛋𠝹開,再淋上燒汁打開的漢堡扒好大塊好厚實!噹噹金賞唐揚炸雞最愛這一道,較像南蠻炸雞雪人布甸與牛奶大福盛:雪人勁可愛,布甸香滑綿密紅粉緋緋花環拿鐵:聖誕花環很有儀式感⁠抹茶麻糬沙冰:唔太甜
假期過後還想延續一下聖誕美好時光~

來了尖咀k11喫茶~走日式昭和風
之前食過佢地炸雞,真係好日式好好味!

點左好多充滿聖誕氣氛菜式開心下!

聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉

青醬調味好creamy, 勁多大蝦仁

誕辰和牛漢堡蛋包飯

店員先將蛋𠝹開,再淋上燒汁

打開的漢堡扒好大塊好厚實!

噹噹金賞唐揚炸雞

最愛這一道,較像南蠻炸雞

雪人布甸與牛奶大福盛:雪人勁可愛,布甸香滑綿密

紅粉緋緋花環拿鐵:聖誕花環很有儀式感

⁠抹茶麻糬沙冰:唔太甜

2023-12-27
  • 南蠻炸雞
最近去了位於K11 Art Mall的喫茶ちょうぼ,他們家推出了一系列的聖誕美食,超有氣氛的!🎄✨-.聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $98綠色的菠菜扁意粉超像聖誕花環!大蝦有六隻誠意滿滿,每隻都鮮嫩多汁~.誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108漢堡扒大大件很juicy,加上嫩滑流心蛋和炒飯,非常惹味🍳.噹噹金賞唐揚炸雞 $88雞肉外脆內軟,配搭着餐廳的秘製醬汁,香甜帶蒜蓉味超上癮的🍗.雪人布甸與牛奶大福盛 $68布甸上加上大福拼成雪人造型真的不要可愛!☃️ 布甸香甜順滑,大福煙韌有口感,最喜歡這個餐點!😝.紅粉緋緋花環拿鐵 $48Latte帶微微士多啤梨味,不會死甜~🍓
.聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $98

.誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108
漢堡扒大大件很juicy,加上嫩滑流心蛋和炒飯,非常惹味🍳

.噹噹金賞唐揚炸雞 $88
雞肉外脆內軟,配搭着餐廳的秘製醬汁,香甜帶蒜蓉味超上癮的🍗

.雪人布甸與牛奶大福盛 $68

.紅粉緋緋花環拿鐵 $48
Latte帶微微士多啤梨味,不會死甜~🍓
2024-01-02 78 瀏覽
💡鬧市中既日式cafe 木系裝潢,俾人一種高雅嘅感覺,可以同三五知己行完街喺度慢慢享受美食,又可以打卡同傾計。🍽️ 誕辰和牛漢堡蛋包飯蛋奄列由侍應切開後,嫩滑嘅蛋漿會慢慢流出,蛋奄列煮得相當好,蛋味香濃,口感嫩滑,配上特有嘅醬汁,提升咗成個蛋包飯嘅味道。蛋奄列下面有一塊好厚嘅漢堡扒,肉味香濃,亦冇煎到好乾身,食落仲好Juicy。🍽️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉呢一個菠菜意粉,以綠色為主調,配上紅色既蕃茄仔同大蝦,好似棵聖誕樹咁,迎合聖誕節嘅氣氛。由菠菜蓉再調和出黎既醬汁,相當creamy,而且大蝦鮮甜爽口。🍽️ 噹噹金賞唐揚炸雞炸雞嘅肉質相當嫩滑,外面亦都炸得好酥脆,配上佢嘅醬汁,相當惹味。仲有特製嘅沙律醬,蘸埋一齊食,又會有另一種味道。🍽️ 雪人布甸與牛奶大福盛好適合用嚟打卡嘅雪人布甸,外型相當可愛趣緻。布甸唔會太軟,亦都唔會太挺身,會喺你口中慢慢溶化。牛奶大福有淡淡嘅牛奶香味,口感煙靭,令到成個甜品既口感好有層次。🍽️ 紅粉緋緋花環拿鐵&紅豆牛乳紅粉緋緋花環拿鐵咖啡味香香濃,與下層嘅草莓互相配合,味道獨特。熱紅豆牛乳暖笠笠就好適合冬天呢個時候飲啦。
💡鬧市中既日式cafe

🍽️ 誕辰和牛漢堡蛋包飯

🍽️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉

🍽️ 噹噹金賞唐揚炸雞

🍽️ 雪人布甸與牛奶大福盛

🍽️ 紅粉緋緋花環拿鐵&紅豆牛乳

2024-01-02 74 瀏覽
👈🏻喫茶ちょうぼ#japjapjap_尖沙咀#japjapjap_日本菜聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉 $98依個意粉勁有聖誕氣氛啊賣相成個聖誕花圈咁😍菠菜汁好creamy亦都好fresh扁意粉嘅軟硬度好好有咬口嘅 勁好食大蝦非常爽口彈牙誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108係日式嘅蛋包飯蛋身好嫩滑🤤有蛋汁淋住但又唔會太生飯粒帶少少微酸甜同雜菜和牛漢堡肉質鬆軟牛味十足成碟蛋包飯大份足料抵食又飽肚噹噹金賞唐揚炸雞 $88炸雞外酥內嫩鮮嫩多汁💕肉質處於平均的狀態皮香肉嫩嘅特色令人神魂顛倒除咗肉身炸得透徹之外咬落口仲會肉汁四濺好味好味好味好味好味好味好味道真係食到歌仔都有得唱雪人布甸與牛奶大福盛 $68賣相勁可愛 打卡一流😍望住佢真係會笑出嚟牛奶大福軟腍腍非常煙靭布甸滑嘟嘟甜度啱啱好紅粉緋緋花環拿鐵(凍) $48這杯花環拿鐵就像是一幅藝術品❤️每一次品嚐都是一次對味覺的驚喜它將你帶入一個美麗的夢境讓你感受到花的迷人風味和咖啡的濃郁滋味的完美結合它是對花朵的致敬一種讓你陶醉其中的美味抹茶麻糬沙冰(凍) $52抹茶控必叫😝抹茶味好濃厚 甜度就少咗啲仲有粒厚身又煙靭嘅麻薯Overall食評最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟
👈🏻喫茶ちょうぼ

📌回頭度:🌟🌟🌟🌟
📌環境:🌟🌟🌟🌟
📌服務:🌟🌟🌟🌟

餐廳名:喫茶ちょうぼ
地點:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓117-118號舖
⏰:11:30-21:30
相約了朋友影聖誕燈飾嘅中我哋揀咗喺尖沙咀嘅 「喫茶ちょうぼ 」餐廳在K11內,屬於開放式嘅餐廳裝修同餐具帶日本昭和風我哋點咗:🎄頭3個為聖誕限定🎄🔔聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉$98🔔噹噹金賞唐揚炸雞$88🔔雪人布甸與牛奶大福盛$68🌟炸軟殼蟹扁意粉$98🌟海老蛋包飯$137🌟琉球族八爪魚香腸 (10匹)$39🌟蟹肉忌廉可樂餅$77🍵焙茶牛乳$45🍵紅豆牛乳$38🍹草莓沙冰$48好欣賞餐廳有聖誕限定,上枱美美的,睇得出花咗好多心思餐廳嘅意粉好好食小食方面,炸雞唔錯千祈唔好點八爪魚香腸😅我哋見個名咁得意點知原來只不過係香腸蟹肉可樂餅,只係現成可樂餅再加蕃茄醬飲品方面:我點咗焙茶牛乳,勁勁勁好飲👍🏻朋友點嘅紅豆牛乳,佢話好好飲👍🏻至於士多啤梨沙冰,賣相不錯,但朋友話偏甜
相約了朋友影聖誕燈飾嘅中
我哋揀咗喺尖沙咀嘅 「喫茶ちょうぼ 」

餐廳在K11內,屬於開放式嘅餐廳

🌟蟹肉忌廉可樂餅$77

🍵焙茶牛乳$45
🍵紅豆牛乳$38
🍹草莓沙冰$48

好欣賞餐廳有聖誕限定,上枱美美的,睇得出花咗好多心思
餐廳嘅意粉好好食
小食方面,炸雞唔錯
千祈唔好點八爪魚香腸😅我哋見個名咁得意
點知原來只不過係香腸
蟹肉可樂餅,只係現成可樂餅再加蕃茄醬

飲品方面:
我點咗焙茶牛乳,勁勁勁好飲👍🏻
朋友點嘅紅豆牛乳,佢話好好飲👍🏻
至於士多啤梨沙冰,賣相不錯,但朋友話偏甜
雪人布甸與牛奶大福盛
噹噹金嘗唐揚炸雞
  • 日式布甸
  • 焙茶牛乳
2023-12-30 45 瀏覽
人氣洋食屋日式Cafe「喫茶ちょうぼ」之前已惠顧過銅鑼灣分店,最喜歡這𥚃的環境,像喫茶店走日系昭和復古風格,食物方面蛋包飯和日本布甸更峰峰是必食推介,今日和朋友去了尖沙咀K11Art Mall首間九龍區分店,品嘗聖誕節限定餐單😋🥗▪️聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $ 98 賣相就像一個綠色聖誕花圈,菠菜醬汁伴上彈牙既扁意粉、爽口大蝦和芝士碎,口感Creamy,再加上新鮮番茄,味道清新🍳▪️誕辰和牛漢堡蛋包飯 $ 108蛋包飯的蛋非常香滑,包住厚厚的和牛漢堡和醬油炒飯,漢堡扒口感鬆軟牛味香濃,配合炒飯和燒汁,味道濃厚,仲有伴菜麻醬沙律,非常豐富🍗▪️噹噹金賞唐揚炸雞 $ 88唐揚炸雞帶著濃厚的日本風味,鮮嫩多汁的雞肉,搭配著特製醬汁,每一口都能感受到外酥內嫩的口感和濃郁的日式風味🍮▪️日式布甸 $ 53布丁質感幼滑,入口細膩且富有濃郁的雞蛋香氣,頂部擠上一層鬆軟的鮮忌廉,和新鮮士多啤梨作點綴,賣相十分精緻。而淡淡的無糖醬更能豐富整體味道🌺▪️紅粉緋緋花環拿鐵 $ 48以香醇的咖啡為基底,加入新鮮的士多啤梨和濃郁的牛奶,咖啡的濃郁香氣和士多啤梨的味道在口腔慢慢散發🍠▪️紫薯牛乳 $ 38綿密又香甜的紫薯,加

🥗▪️聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $ 98

🍳▪️誕辰和牛漢堡蛋包飯 $ 108

🍗▪️噹噹金賞唐揚炸雞 $ 88

🍮▪️日式布甸 $ 53

🌺▪️紅粉緋緋花環拿鐵 $ 48

🍠▪️紫薯牛乳 $ 38
綿密又香甜的紫薯,加入了牛奶,混合成一杯香甜爽滑的特調,面層的紫薯肉,甜度適中,每一啖都香甜四溢,清新又健康

• 噹噹金賞唐揚炸雞
  • 日式布甸
2023-12-28 49 瀏覽
喫茶ちょうぼ k11分店,佈置充滿復古風, 門口粉嫩的櫻花樹,十分搶眼,配上精緻的吊燈, 環境舒適有氣氛, 適合和朋友聚餐的好地方。聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 菠菜扁意粉以聖誕花環造型, 好有聖誕氣氛, 大蝦入口好爽彈, 每條煙韌的扁意粉,掛滿味道濃稠的菠菜醬汁, 惹味吸引。誕辰和牛漢堡蛋包飯顏色金黃的蛋包, 差不多完全覆蓋着 米飯, 輕輕地把蛋切開, 金黃的蛋 汁慢慢流出, 令到每一口米飯都很濕潤 , 並且充滿蛋香 , 和牛漢堡挺嫩滑,鮮味十足, 拌飯一流。噹噹金賞唐揚炸雞 新鮮炸起的炸雞, 香噴噴, 入口香脆, 外脆內軟,伴隨香濃酸甜醬汁, 特別開胃減膩。伯爵茶戚風蛋糕戚風蛋糕, 綿彈蓬鬆, 充滿空氣感, 醇厚的伯爵茶味道, 配上滑溜的抹茶忌廉, 讓人停不了口。草莓沙冰香桃梳打沙冰及梳打,顏色粉嫩 ,充滿夏日色彩, 冰爽香甜,甜度適中,淡淡天然的果香。

噹噹金賞唐揚炸雞

伯爵茶戚風蛋糕

草莓沙冰
香桃梳打

2023-12-19 76 瀏覽
行過 K11 Art Mall,仔仔比呢間餐廳入邊嘅紅葉裝飾吸引,走咗入去試餐廳服務都算唔錯,冇嫌棄我哋麻煩,又要BB凳、又要幾杯暖水、又要BB餐具等我哋4個人點左3個主菜 、1個前菜前菜:牛脷主菜原隻軟殼蟹配蕃茄粗意粉 - 軟殼蟹炸得好好,賣相一流,可惜意粉偏酸,仔仔唔啱食豬軟骨蛋包飯,蛋包飯算係咁上下,可惜唔算滑吉列大蝦蛋包飯,個醬汁幾好食,唔算酸,吉列大蝦都炸得好鬆脆,仔仔都爭住食總括嚟講,餐廳都算係咁上下,裝修唔錯,服務態度好,嘢食正常水平

我哋4個人點左3個主菜 、1個前菜

前菜:牛脷

主菜

豬軟骨蛋包飯,蛋包飯算係咁上下,可惜唔算滑

2023-12-16 62 瀏覽
喺K11商場𥚃面有間成日排長龍嘅蛋包飯專門店叫咗個最愛嘅漢堡扒蛋包飯,店員喺你面前切開,慢慢淋汁,畫面非常療癒仲有熱嘅香芋鮮奶,都好好飲地方坐得好舒服,喺度嘆個下午茶,同朋友傾偈一流
喺K11商場𥚃面有間成日排長龍嘅蛋包飯專門店

香芋鮮奶

仲有熱嘅香芋鮮奶,都好好飲

地方坐得好舒服,喺度嘆個下午茶,同朋友傾偈一流
2023-12-02
香芋鮮奶
快到聖誕節,四圍都開始有聖誕裝飾🎄了。最近和朋友到尖沙咀覓食,就被一間日系的靚靚cafe所吸引,所以就決定去Chill一番😚!走入餐廳,木系的裝備,紳士衣着的店員,以及充滿聖誕氣氛🎅🏻的裝飾,令人充滿溫暖的感覺。之後查看餐牌,就點了以下:🍝聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $98這條扁意粉色彩斑爛,不單止有菠菜的綠色,又有車厘茄🍅的紅色,以及紅蘿蔔🥕的橙色,非常賞心悅目!而每條扁意粉都掛滿菠菜忌廉味道的醬汁,非常Creamy!🐮🍳🍚誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108店員上餐的時候,刻意用刀𠝹了一下蛋🍳,蛋漿流了出來,然後再加了特製的醬汁。蛋很滑,配有有用紅蘿蔔炒過的飯很配,而和牛漢堡亦很有質感,加上類似章魚燒的醬汁,相當惹味😋!🐓噹噹金賞唐揚炸雞 $88唐揚炸雞很出色,外脆內熱,而且還有沙律醬和蔥伴隨,醬料相當夾,絕對是必點美食。☃️🍮雪人布甸與牛奶大福盛 $68非常可愛的小雪人,與聖誕節很應景。上面是朱古力草餅,下面是牛奶布甸,布甸相當相滑,還有酸甜士多啤梨🍓,吃完之後有滿足的感覺!☕️紅粉緋緋花環拿鐵 $48少女心大爆發的拿鐵,上面充滿咖啡的豆香,下層則有士多啤梨的味道,兩者攪拌去飲,味道很匹,絕對是

🍝聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 $98

🐮🍳🍚誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108

🐓噹噹金賞唐揚炸雞 $88

☃️🍮雪人布甸與牛奶大福盛 $68

☕️紅粉緋緋花環拿鐵 $48
少女心大爆發的拿鐵,上面充滿咖啡的豆香,下層則有士多啤梨的味道,兩者攪拌去飲,味道很匹,絕對是Cafe打卡之選。

🍏🍎青森蘋果梳打 $45
上層是蘋果碎,下層是透心涼的梳打,吃了豐盛的午餐,配上透心涼的飲品,絕對為這頓飯劃上完美的句號。

整體來說,餐廳格局舒適,店員服務親切,來這裡Chill一下預祝聖誕節,絕對是很不錯呢,推薦給朋友們過來🥰!

2023-12-15 85 瀏覽
⭕聖誕一定少不了食下聖誕餐😛早排約咗一個好耐冇見嘅朋友,順便聚下 💡我就揀咗喺尖沙咀k11既一間cafe,佢哋長期都幾多人下,聽我朋友講話有好幾次想去但係都係要等🥲🥲🔻聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉 $98佢呢個菠菜汁扁意粉🍝食落去唔會話好漏,又少少嘅菠菜味滲透出嚟🥬而且佢擺盤都好用心,利用鮮蝦 車厘茄 擺放出一個聖誕花環🎀🔻誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108佢呢個和牛漢堡蛋包飯比想像中大份, 和牛漢堡好有咬口,個蛋好滑,撈埋啲飯食好正🤘🏻✨🔻嚐嚐台錢唐揚炸雞 $88炸雞都炸得好香脆,不過我就略嫌佢啲汁多咗少少,食多少少有啲漏🤣😅🔻雪人布甸與牛奶大福盛 $68造型超級可愛,中間仲有大大個嘅紅豆大福,食落口好煙韌👍🏻焦糖布甸好滑好smooth 💗勁好食🔻紅粉紅緋花環拿鐵(凍) $48🔻焙茶牛乳 $45

🔻聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉 $98

🔻誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108

🔻嚐嚐台錢唐揚炸雞 $88

🔻雪人布甸與牛奶大福盛 $68

🔻紅粉紅緋花環拿鐵(凍) $48
🔻焙茶牛乳 $45
2023-12-13 51 瀏覽
難得約齊朋友,上網左搵右搵,最後就決定Walk in試吓「喫茶ちょうぼ 」。餐廳設計以深木色為主,日式復古格調,氣氛柔和舒適。食物主要包括:蛋包飯、意粉、小食、甜品…等等。 炸軟殼蟹扁意粉 🍿軟殼蟹尚算大隻,而外層炸得夠香脆,醬汁酸甜,令人開胃。 聖誔庭園大蝦菠菜扁意粉 🍿肩意粉設計一個圓圈形狀,配上綠色的菠菜汁及車厘茄,很有聖誔氣氛。 琉球族八爪魚香腸 🍿香腸切成八爪魚形狀,有日式便當的感覺。 炸大海老蛋包飯 🍿店員慢慢切開半熟蛋,蛋汁即時流出。大海老外脆內軟,很彈牙。 特上焙茶 🍿焙茶味香濃、順滑,面層有餐廳的標誌,彼有特別。 🍿草莓沙冰 清香的士多啤梨,粉紅色的外表,打卡一流。紅豆牛乳 🍿味道似曾相識,配上玫瑰花瓣,陣陣花香,令人心情舒暢。

炸軟殼蟹扁意粉
🍿軟殼蟹尚算大隻,而外層炸得夠香脆,醬汁酸甜,令人開胃。

聖誔庭園大蝦菠菜扁意粉

琉球族八爪魚香腸
🍿香腸切成八爪魚形狀,有日式便當的感覺。

炸大海老蛋包飯

特上焙茶
🍿焙茶味香濃、順滑,面層有餐廳的標誌,彼有特別。

🍿草莓沙冰 清香的士多啤梨,粉紅色的外表,打卡一流。

紅豆牛乳
🍿味道似曾相識,配上玫瑰花瓣,陣陣花香,令人心情舒暢。
2023-12-12
2023-12-08 125 瀏覽
🎏餐廳係傳統日本珈琲室裝潢,用上深木色傢俬,有啲植物做裝飾。🎐🥘日式紅酒燉牛面肉蛋包飯($160)-份量剛好,炒飯底有少少蘿蔔和翠玉瓜粒。蛋很嫩滑,一切就滑開了。牛面肉入味,軟腍。👌🏻🍚極。厚切吉列豬扒飯($138)-飯的份量比想像中大碗,滑蛋較流質,但豬排有點失望,好厚但韌,肉質還帶點柴,外皮不夠脆口,不太推薦。☹️🍨日式布甸($53)-驚喜,好香蛋味,蛋控加分!口感軟滑,加上忌廉又帶少少creamy, 底既焦糖唔會好甜,幾好味!😋

🥘日式紅酒燉牛面肉蛋包飯($160)

日式紅酒燉牛面肉蛋包飯

🍚極。厚切吉列豬扒飯($138)

極。厚切吉列豬扒飯

🍨日式布甸($53)

日式布甸

2023-11-29
日式紅酒燉牛面肉蛋包飯
日式布甸
2023-12-07 57 瀏覽
轉咗新工之後,好耐冇見舊partner小連👩🏻‍🏫所以呢日約咗佢食飯互相吓update吓大家嘅狀況❤️我哋去咗呢間位於k11嘅 #喫茶ちょうぼ ☕6:30左右已經見到好多人喺門口排隊,所以餐廳都有限用餐時間1.5小時為免唔夠時間食嘢,我哋一坐低都即刻落單叫嘢食🙈分別叫咗:✨炸七味雞軟骨✨特大海老蛋包飯✨牛肉芝士漢堡✨甜品係季節限定嘅雪人布甸與牛奶大福盛雞軟骨炸得幾脆,餐前小食嚟講唔錯,細細份唔會太滯~我幾鍾意個特大海老🦐蛋包飯,個蛋唔會老,好滑溜😋而個醬汁都好重蝦味,同個飯好夾,加埋大大件嘅炸蝦🍤~口感好豐富!牛肉芝士漢堡🍔中規中矩,牛肉幾厚身同埋juicy~甜品造型嚟講係行可愛路線⛄食落唔會太甜,牛奶味幾香~布甸幾smooth❤️士多啤梨再甜啲會更好另外,兩杯飲品我個人比較鍾意烙茶麻糬沙冰,茶味幾香😋同埋唔會漏,紅豆牛乳咁飲都好飲,但係食完咁多嘢太飽,再飲就會有少少漏🙈
轉咗新工之後,好耐冇見舊partner小連👩🏻‍🏫
所以呢日約咗佢食飯互相吓update吓大家嘅狀況❤️

為免唔夠時間食嘢,我哋一坐低都即刻落單叫嘢食🙈

分別叫咗:
✨炸七味雞軟骨