2003-04-07 16 瀏覽
The seating environment is quite good; just like one sitting in a French cafe though it is claimed to be a Russian restaurant.The food is not bad but borsch is not thick enough. Service is okThe toilet is quite small.
The toilet is quite small.
2002-11-16 16 瀏覽
Service is good, food not bad, price is OK (around $100 per head) <br>P.S. the deer meat is good!
P.S. the deer meat is good!
2002-08-25 9 瀏覽
我今日同d friend行完山去食, 又唔係咁差喎~四個人, 一人一個餐~餐包係牛角包, 好正, 係真正o既牛角包, 唔係似牛角包o既麵包~ 不過真係好多油~ 羅宋湯就真係浠o左d~ (唔通真o既羅宋湯係咁浠?)我唔知道好o既鹿肉係咩味, 不過今次o既鹿肉唔乾, 我個friend話介乎牛肉同豬肉之間喎~牛柳扒, 要五成熟, ok喎~燒羊仔骨好味, 夠"蘇"~ 三大舊~本來d set另外配飯, 但係飽到食唔落~連甜品(雪糕)同o野飲~ 埋單連$391~唔係特別好食, 同好多港式扒房差唔多~ 不過服務幾好~
我今日同d friend行完山去食, 又唔係咁差喎~
四個人, 一人一個餐~

羅宋湯就真係浠o左d~ (唔通真o既羅宋湯係咁浠?)
牛柳扒, 要五成熟, ok喎~
燒羊仔骨好味, 夠"蘇"~ 三大舊~
本來d set另外配飯, 但係飽到食唔落~
甜品(雪糕)同o野飲~ 埋單連$391~
唔係特別好食, 同好多港式扒房差唔多~ 不過服務幾好~
2002-08-24 3 瀏覽
We 2 people order one set of 羊肉串燒..$75 & one 繪牛仔肉$65, taste not ok, 繪牛仔肉like v. common cheap beef! (seems to be ~$30 set in 茶餐廳and 羊肉串燒do not have 羊味. quite 硬,not soft enough for eat. However, service is. gd!<br>and after paying the bill, the restaurnat give us 20% discount coupon for dinner next time.
2001-09-20 0 瀏覽
本人就在此餐廳,有不愉快的經歷. 因有一次我和家人到此餐廳, 叫了一份龍利,豬扒,鹿扒and 串燒什錦, 首先餐湯不是很好(像金寶湯加水), 頭兩款菜還可以,但是鹿扒and 串燒什錦就激氣呀! D 鹿扒用刀踞極都踞不開(最後只有放棄), 另外D 串燒仲激氣, 吃到尾2 件時就見到肉與肉間有隻烏蠅, 我們就同侍應講, 她沒有任何反應就取去有烏蠅的一件肉, 過了一陣,我就問侍應會取消與否,她就問老板, 這個老板仲衰! 佢話隻烏蠅是飛來的,我地已食了很多, 我就同佢講隻烏蠅在肉裏面又油又完整. 之後老板就用施捨的語氣話換過一碟比你, 我話不用,佢就話煎碟豬扒比你取走啦!(好像乞食)我地梗係唔要啦!(激死!以後我唔會再幫襯)
2001-09-16 8 瀏覽
小妹就嘗過一名叫串燒什錦的東西, 當我吃到剩餘2件時,就發現有隻烏蠅在肉與肉間, 我們就找侍應(是一位中年女子), 佢地無咩反應,就將烏蠅拿走, 我們覺得不合理就找經理(一直保持細聲, 沒其他人聽到)但是這位經理就無禮貌說, 烏蠅是飛來的,再換一件比我地.(好像在騙他的食物一樣). 其他食物的質素亦不是太好, 鹿肉又硬又難吃. 請各位小心!!!!!
2001-02-15 1 瀏覽
今晚情人節去o左呢間餐廳食Dinner, 好彩之前Book 定台, 唔係去到有排等。講番正題先, 呢間餐廳既老板娘(相信係) o既服務真係好好, 由打電話訂位o既一刻開始已經令你覺得佢地o既service 好好! 但亦都只有佢一個係咁, 其他o既就一般啦!食物有好多選擇, 真係唔知點揀好. 最後我地揀o左: 是日精選晚餐(係扒龍利)同燒牛肉沙律餐。餐湯要o左一個羅宋湯同一個周打魚湯。個羅宋湯好好味, 但周打魚湯就一般, 但都幾creamy 。真係估唔個龍利係成條o架, 仲以為係一塊魚肉, 但竟然係成條上, 真係有D 感動! 真係幾好食, 皮脆肉滑!個燒牛肉沙律開頭問我地要幾成熟, 但估唔到o黎到o既時候係有2 塊出面D 餐廳叫得做牛扒o既物體, 我地開頭以為只會係薄薄o既幾片tim ! 牛肉燒得幾好食!價錢就真係好抵, 以上o既2 個餐都唔使100 蚊一個, 以咁o既價錢食到咁o既份量同質素真係好抵!食完仲可以去附近o既沙灘睇青馬大橋夜景, 真係好靚!

食完仲可以去附近o既沙灘睇青馬大橋夜景, 真係好靚!
2000-07-10 1 瀏覽
雖然呢間鋪頭店仔細細,但o的食物絕不馬敷!而且個老板又好親切,佢以前仲o係皇后餐廳做添喎~下午荼--$25俄式雞腋沙律~ ㊣!雞腋夠入味、沙律又唔漏!凍咖啡~ 香滑! 另外叫左杯俄式咖啡夠甘香!(係溝有小小酒)下次試埋dinner再番黎寫過!
2000-01-14 3 瀏覽
A small restaurant with a dozen or so tables offering attractive set western meals of Hong Kong style. Reasonable price, nice atmosphere.