{食盡葵芳之日式 — 稻田食堂 }————————————————呢幾日 日日都落雨天☔️ 收工之後個個都去商場等位食野勁迫,我就一於叫個外賣番屋企,舒舒服服咁食啦🥸 平時外賣都好驚啲質素會同堂食爭好遠,但今次呢間又幾好wo! 🔸 鹿兒島便當 $98 便當包含汁煮豬軟骨四件, 吉列大蝦兩件,味付螺肉, 配咗咖哩飯👍 佢個飯有得揀普通飯咖哩飯或者照燒汁飯,幾特別,值得一讚係佢仲跟埋刺身一份, 分別有三文魚 帶子 同甜蝦,每款四個都好鮮甜!👍 仲好貼心咁因為係外賣所以加咗個冰落去, 就算返到屋企食都係夠曬凍❣️ 🔸 宮崎便當 $84 便當包含照燒雞扒一件, 七味燒豬頸肉三件, 再加照燒茄子,味付螺肉同埋咖哩飯🧐 佢個照燒茄子整得幾淋幾好食,而豬頸肉都燒得夠味 🔸 鹽燒三文魚頭 $60 佢嘅外賣都有好多小食可以選擇, 呢個鹽燒三文魚頭肉都幾多,而且個皮燒得夠脆口,正!😋 不過如果返到屋企覺得有少少攤凍咗,個人建議微波爐叮熱返會更加好食呀! Overall comment: 便當組合選擇多,外賣可以用KeeTa一早落定先,咁就唔洗慢慢等即刻有得拎👍
{食盡葵芳之日式 — 稻田食堂 }
————————————————

🔸 鹿兒島便當 $98

🔸 宮崎便當 $84

🔸 鹽燒三文魚頭 $60

Overall comment:
2024-05-23 0 瀏覽
如果你係同我一樣 對食嘢非常貪心,樣樣都想食,呢間餐廳就真係好適合 便當選擇好多,而且每一個選擇都有好多唔同嘅配搭,一個人都可以食到好多款食物唔使驚一個人就淨係食到個飯咁齋一個便當有齊四餸一飯沖繩便當成盤好吸精打卡一流千層吉列豬心豬扒夠特別, 層層芝士包住豬肉芝士好香,夾埋豬扒又唔會覺得好漏沖繩便當跟一份刺身有三文魚蝦同埋帶子,覺得都好滿足了仲配咗幾件金菇肥牛卷福岡便當福岡便當有吉列豬扒,汁煮豬軟骨同埋魚餅吉列豬扒非常脆口 ,仲有肉汁唔會好乾, 同埋都好厚切食落好有日式厚切炸豬扒嘅感覺魚餅食落都有少少彈牙感,幾好食宮崎便當呢個便當就冇炸物 有照燒雞肉, 燒茄子,豬頸肉朋友唔想食炸物就揀咗呢個, 朋友揀咗要燒汁飯一個餐盒有四個餸,食完都幾滿足
唔使驚一個人就淨係食到個飯咁齋
一個便當有齊四餸一飯

沖繩便當
成盤好吸精打卡一流

千層吉列豬心豬扒夠特別, 層層芝士包住豬肉
芝士好香,夾埋豬扒又唔會覺得好漏

沖繩便當跟一份刺身
有三文魚蝦同埋帶子,覺得都好滿足了

仲配咗幾件金菇肥牛卷

福岡便當

福岡便當有吉列豬扒,汁煮豬軟骨同埋魚餅

魚餅食落都有少少彈牙感,幾好食

宮崎便當

呢個便當就冇炸物 有照燒雞肉, 燒茄子,豬頸肉
朋友唔想食炸物就揀咗呢個, 朋友揀咗要燒汁飯

一個餐盒有四個餸,食完都幾滿足
2024-05-17
  • 福岡便當
  • 宮崎便當
  • 沖繩便當
2024-05-23 0 瀏覽
抵食平民日本菜,去開附近可以再幫襯。📍地點:葵芳🍽️菜式:日本菜💰人均消費:午餐 HK$60~100🔖服務費:✅🧻餐巾/ 濕紙巾:❎ / ❎🪑座位類型:方枱 / 卡位📝落單方式:QR code落單【福岡便當】💰HK$82便當大大份,有吉列豬扒、汁煮豬軟骨、日式團蔥魚餅、味付螺肉、咖哩飯,多選擇好滿足。吉列豬扒長過手板,炸得熱辣辣豬扒又間肥。豬軟骨炆得夠淋夠入味。【日式汁燒牛肉飯】💰HK$58牛肉味道剛好,有洋蔥同紅蘿蔔絲,比連鎖大盛牛肉飯仲要多牛肉。【特選壽司配迷你真打稻庭鳥冬】💰HK$795件手握壽司、一件卷物、稻庭鳥冬、茶碗蒸、味付螺肉。壽司有三文魚、帆立背、油甘魚腩等,味道鮮甜高水準。茶碗蒸夠滑,湯汁清甜。稻庭鳥冬滑身,份量夠大碗。#foodcourt #foodxcourtx #foodxcourtxKF#葵芳搵食地圖 #葵芳美食 #葵芳 #日本菜.稻田食堂 @inada_shokudo🏷️ 葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖
抵食平民日本菜,去開附近可以再幫襯。

📍地點:葵芳

#葵芳搵食地圖 #葵芳美食 #葵芳 #日本菜
稻田食堂 @inada_shokudo
🏷️ 葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖
2024-03-03 405 瀏覽
日式炸嫩雞, 外面炸得香脆, 入面嘅肉汁仍然保留住喺度, 唔會好乾身, 加埋佢酸酸甜甜嘅沙律醬認真開胃好食日式炸餃子, 就普通d 喇, 係一般超市買到嘅餃子, 但佢就整得幾香口, 好食。鰻魚壽司, 都係正正常常普普通通。福岡芝士漢堡扒就勝在有芝士係內面, 唔會好乾, 佢又有d 肉汁, 唔錯唔錯。反而佢嘅吉列大蝦, 外面嘅炸漿唔會太厚, d 蝦都好彈牙。佢嘅咖喱飯呢, 咖喱就普通日本咖喱水平啦, 啲飯就有少少軟身, 但都可以接受。至於個燒汁飯呢, 感覺就似豉油撈飯, 可以不用一試。

鰻魚壽司, 都係正正常常普普通通。

反而佢嘅吉列大蝦, 外面嘅炸漿唔會太厚, d 蝦都好彈牙。

至於個燒汁飯呢, 感覺就似豉油撈飯, 可以不用一試。
2024-02-29
2024-02-04 340 瀏覽
❤️秋田便當咖喱飯脆香吉列雞扒1件+汁煮豬軟骨2件+味付螺肉+咖喱飯+刺身3款(三文魚2件、帶子2件、有頭甜蝦1隻)脆香吉列雞扒已預先切開一件件外層炸得微脆汁煮豬軟骨煮得夠腍,甜甜地好入味~😋味付螺肉好脆口。細細個成日食,好耐冇食,可以話係童年回憶~🥰咖喱飯🍛咖喱甜甜地,好好味😋好多咖喱,夠晒送飯!刺身3款(三文魚2件、帶子2件、有頭甜蝦1隻)夠新鮮!❤️至尊惹味套餐蟹籽粟米沙律🥗+刺身2款(三文魚、北寄貝各2件)+三文魚味噌湯+福岡流心芝士漢堡扒1件+鹽燒鯖魚1件+日式炸嫩雞2件+和風燒汁飯蟹籽粟米沙律🥗爽脆青瓜絲配卜卜脆蟹籽同吃感覺十分清新!😊三文魚味噌湯有魚嘅鮮甜味!不錯👍🏻福岡流心芝士漢堡扒要趁熱食!要趁芝士還是呈流心的時候吃!中間的芝士流心😍,很邪惡但很好吃😋。鹽燒鯖魚好大條又啖啖肉。夠新鮮。配甜甜的和風燒汁飯同吃很美味~日式炸嫩雞外脆內嫩
❤️秋田便當咖喱飯

脆香吉列雞扒已預先切開一件件
外層炸得微脆

汁煮豬軟骨
煮得夠腍,甜甜地好入味~😋

味付螺肉
好脆口。細細個成日食,好耐冇食,可以話係童年回憶~🥰

咖喱飯🍛
咖喱甜甜地,好好味😋
好多咖喱,夠晒送飯!

刺身3款(三文魚2件、帶子2件、有頭甜蝦1隻)
夠新鮮!

❤️至尊惹味套餐
蟹籽粟米沙律🥗+刺身2款(三文魚、北寄貝各2件)

蟹籽粟米沙律🥗
爽脆青瓜絲配卜卜脆蟹籽同吃感覺十分清新!😊

三文魚味噌湯
有魚嘅鮮甜味!不錯👍🏻

福岡流心芝士漢堡扒

鹽燒鯖魚
好大條又啖啖肉。夠新鮮。配甜甜的和風燒汁飯同吃很美味~

日式炸嫩雞
外脆內嫩
葵芳除咗葵涌廣場外,附近亦有很多高質素的餐廳,平時常常會叫稻田食堂嘅外賣,其實佢哋嘅堂食質素水準亦十分高!▫️至尊惹味套餐 $108套餐包含超多種類食物超豐富,蟹籽粟米沙律爽口清甜,而刺身有三文魚及北寄貝各2片,仲附送三文魚味噌湯,鮮甜美味😋 值得一提佢哋嘅福岡流心芝士漢堡,肉質入口即化,中間仲有濃濃嘅芝士流出,超好味!另外,佢哋嘅鹽燒鯖魚亦燒得剛剛好,皮香肉嫩,日式炸嫩雞兩件都又香脆又多汁,有水準!再配埋超大碗嘅日式咖哩飯,套餐之中樣樣都好味又份量足👍🏻▫️ 春田便當🍱 $108便當中有三款刺身,分別為三文魚、帶子各2片及甜蝦 1 隻,刺身新鮮又好味🤤另設有味付螺肉及肉丸串味道亦唔錯!鰻魚質素超出色,完全冇骨之餘,一上桌就香氣撲鼻,肉質軟嫩,配飯一流!💬餐廳提供的食物質素及份量絕對對得住價錢,好味又性價比高,堂食嘅話新鮮煮好即食仲好味🤤

▫️至尊惹味套餐 $108

▫️ 春田便當🍱 $108

[✨葵芳稻田食堂·日式便當小店🍱]#稻田食堂 #葵芳 🥢炙 三味魚丼 $96有三文魚、鰻魚、左口魚邊。魚生新鮮,口感細膩,因為炙過所以好香口,無論係份量定味道都唔錯😍💕🥢京都便當 $64咖哩是非常傳統嘅日本味道😊唔太辣,便當有三件日式炸雞,一件流心芝士漢堡扒,一件日式魚餅,仲有一堆螺肉,配菜豐富,樣樣都好食,推薦💯🍢鹽燒雞肉大蔥串 $36雞肉大粒,肉質細嫩有嚼頭,大蔥入口有微微嘅鮮甜味道,令整體味道層次添色不少🤩————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳木系裝修簡潔得黎好有日式風情,比人一種日本地道深宵食堂嘅感覺😊食物無論係份量同水準都唔錯,座位寬落舒適,鐘意食日本野嘅朋友值得黎一試👍🏻📍稻田食堂🏠葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #葵芳 #葵芳美食 #葵芳好去處
[✨葵芳稻田食堂·日式便當小店🍱]

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍稻田食堂
🏠葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #葵芳 #葵芳美食 #葵芳好去處 #葵芳餐廳 #稻田食堂
2024-01-11 108 瀏覽
🍱.葵芳多好吃大家都眾所週知,多數大家都在葵廣覓食,但又怎麼會知道榮芳街街市附近會有那麼平民價的日本便當餐廳.🍱 大崎便當 和風燒汁飯 $85酥脆嫩滑炸雞𡤅合和風燒汁拌飯味道甜香脆,另外螺肉鮮嫩,牛肉薯餅全黃酥脆,滿滿牛肉味,便當整體份量多,性價比高.🥟 日式餃子 6件 $45外皮很脆,肉餡很香,沾上沙律醬更加好味.🍣 黄金香芒三文魚加州卷 6件 $65芒果跟三文魚的配搭真的非常好,份量亦比外面多.如果大家經過葵芳又想吃日本叫菜,可以試一下稻田食堂,他們除了日式便當外,還有一人火鍋,當天的食客大部分都是點一人鍋,也吃的津津有味,相信很好吃Max 5️⃣🐽味道 🐽🐽🐽🐽環境 🐽🐽🐽🐽🐽服務 🐽🐽🐽🐽衛生 🐽🐽🐽🐽🐽抵食 🐽🐽🐽🐽💰沒有加一服務費
🍱
🍱 大崎便當 和風燒汁飯 $85
🥟 日式餃子 6件 $45
外皮很脆,肉餡很香,沾上沙律醬更加好味
🍣 黄金香芒三文魚加州卷 6件 $65
芒果跟三文魚的配搭真的非常好,份量亦比外面多

Max 5️⃣🐽
抵食 🐽🐽🐽🐽

💰沒有加一服務費
2024-01-08
2024-01-11 65 瀏覽
同個好耐無見中同見面,約左佢係葵芳見面,而佢極力推介一間價錢親民,食物有質素的日本料理小店。估唔到去到門口已經有小小驚喜,門面裝橫係簡單木系,門口望到D餐牌,價錢真係大眾化,仲要唔少選擇。雖然係小店,但都可以掃QR code 落餐。由於太多選擇,花多眼亂,點餐都花左小小時間。中同話呢度係主打便當,梗係要試一下,揀左個京都便當,另外加左小小錢轉左黑蒜油豬骨湯拉面。個便當都只係$77,但估唔到咁豐富,有3件日式炸雞,一件福岡流心芝士漢堡扒,仲有1件日式圓蔥魚餅,同味付螺肉。而個拉面個份量,仲要係一大碗。岩晒有選擇困難的我,每樣食物都有D,仲要樣樣都好食。另外叫左幾樣燒物,汁燒金菇牛肉卷:個牛肉卷用汁燒醬汁去燒再配埋嫩滑多汁嘅牛肉,加埋金菇脆爽嘅口感,係一絕鹽燒三文魚腩鰭:三文魚腩鰭係三文魚身最肥美個部位,有豐富油脂,另外再加上小小檸檬汁,檸檬汁個酸味能夠中和油脂的濃郁感,令到個口感更力平衡,入口即溶照燒翠玉瓜:個翠玉瓜經過烤製,個口感更加爽脆,配埋個照燒汁,唔會再係單一蔬菜味,食落會有淡淡甜味最後埋單,每個人都係$100,好抵食,仲要有質素。下次可以再黎食下其他便當同小食
另外叫左幾樣燒物,
2024-01-10
葵芳除左葵廣新都會,外圍仲有呢間日式食堂。唔係朋友帶我去食真係會錯過🙈簡單明亮的日式裝潢,灰牆上掛著好多日本熱門的動漫畫。我同朋友一人叫左一個便當。等待期間,見到唔少人叫外賣回家吃~首先必食的就係人氣之選沖繩便當。便當種類好豐富,有吉列千層芝心豬扒、豬扒外脆內嫩,夾層芝士令到豬扒味道更juicy。另外仲有汁燒金菇牛肉卷、三文魚刺身、帶子、甜蝦和味付螺肉,配料相當豐富,日式咖哩飯味道偏甜,啱晒我呢d唔食得辣嘅人,性價比高,推薦👍另外,也叫了一個奈良便當。有4件金黃酥脆的炸嫩雞,忌廉蟹肉薯餅,香濃忌廉混合軟綿的蟹肉薯蓉,入口即化,不油膩。另外還有酥香十足的日式圓蔥魚餅和鮮味爽滑的味付螺肉,相當惹味。一口咖哩飯,一口配菜,好豐富的一餐。總體而言,我覺得日式便當相當不錯~坐得又舒適,可以一邊食一邊閒聊,係一間唔錯嘅日式料理店。

2023-11-22 88 瀏覽
聖誕🎅又要出動,周圍搵聖誕裝飾影相,今年第一站-葵芳-新都會廣場,仲比我哋遇到飄雪,勁開心。我地要去買藥膏比仔仔,老公又想食日本🇯🇵野,就搵到附近有間“稻田食堂”,價錢吾算貴。北海角切雜錦魚生丼 附送三文魚味噌湯:賣相十分吸引,舖上滿滿既蟹籽,入面有三文魚,劍魚腩, 章紅魚, 螺片,蛋粒,青瓜粒,份量十足CP值高。味噌湯用上三文魚一啲都吾腥,湯底濃郁無味精。京都便當🍱轉鰹魚烏冬:每個便當都有特別既地方名,我地㨂左京都便當,入面有芝士漢堡扒,魚餅,同炸雞,中間仲有辣味螺肉,漢堡芝士味濃郁,炸雞肉脆口嫩滑,加$10轉既烏冬份量竟然係用大碗,真係好抵食。炙燒芝士軟殼蟹🦀反卷(8件):落單時有得㨂多醬,反卷舖左勁多蟹籽,軟殼蟹炸到脆卜卜。北海道滋味牛肉薯餅(2件):新鮮即整既薯餅,牛味濃好好味店舖小小,但睇得出用手經營,下次試下打邊爐先。📍稻田食堂📌葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖#葵芳必食 #葵芳餐廳 #葵芳好去處 #葵芳美食地圖 #餐廳推介#假日好去處 #便當 #稻田食堂 #葵芳美食#ilovefood #hkfood #香港美食 #美食推介 #美食日記 #飲飲食食 #日本餐 #凍檸

北海角切雜錦魚生丼
附送三文魚味噌湯:
賣相十分
,湯底濃郁無味精。

北海角切雜錦魚生丼 附送三文魚味噌湯

京都便當🍱轉鰹魚烏冬:

京都便當轉鰹魚烏冬

炙燒芝士軟殼蟹🦀反卷(8件):
落單時有得㨂多醬,反卷舖左勁多蟹籽,軟殼蟹炸到脆卜卜。

炙燒芝士軟殼蟹反卷(8件)

北海道滋味牛肉薯餅(2件):
新鮮即整既薯餅,牛味濃好好味

北海道滋味牛肉薯餅(2件)

店舖小小,但睇得出用手經營,下次試下打邊爐先。

📍稻田食堂
📌葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖

#ilovefood #hkfood #香港美食 #美食推介 #美食日記 #飲飲食食 #日本餐 #凍檸茶#lemontea.519
2023-11-20
北海角切雜錦魚生丼 附送三文魚味噌湯
京都便當轉鰹魚烏冬
炙燒芝士軟殼蟹反卷(8件)
北海道滋味牛肉薯餅(2件)
2023-11-20 75 瀏覽
放工係葵芳想食日本野,隨便係街入咗呢間稻田食堂。估唔到呢間平平地嘅街坊食堂食物都唔錯👍🏻👍🏻餐廳裝修簡約日式,門口好似一間屋,牆上滿滿嘅《海賊王》相,如果係fans都會好開心。🏴‍☠️餐牌好多唔同便堂🍱食物選擇,有選擇困難症會花多眼亂左諗右諗。😝幾經辛苦我揀咗宮崎便當,另外估唔到佢有蟹味噌甲羅燒烏冬🦀🦀先講宮崎便當,主要有照燒雞扒同七味燒豬頸肉,配上🍆燒茄子,味付螺肉同燒汁飯。🍛照燒雞扒烤過之後外酥內嫩淋上照燒汁,味道恰到好處❤️比較驚喜係好耐無食過嘅味付螺肉,係小時候嘅味道,充滿住回憶。🍱便當份量十足,大大塊嘅塊照燒雞扒同大碟燒汁飯,再加上其他配菜,食完十分滿足。而🦀蟹味噌甲羅燒烏冬彈牙有咬口,三小碟甲羅燒、蟹棒同蟹籽撈埋一齊食令味道更加豐富。濃郁蟹味加入蟹籽後更有口感。🦀🍜另外天氣開始凍我哋就叫咗碗三文魚味噌湯,🐟湯入面有唔少三文魚碎,味噌味道香濃加上三文魚香。🍲🐟最後,加多杯熱柚子蜜,飲完暖暖地結束呢一餐🍹🍋#稻田食堂 #宮崎便當 #蟹味噌拉麵 #三文魚味噌湯 #柚子蜜 #驚喜美食 #海賊王風格

最後,加多杯熱柚子蜜,飲完暖暖地結束呢一餐🍹🍋

2023-10-29 113 瀏覽
喺葵芳搵到間平民小店,晚餐有多款定食都豐富抵食!揀咗佢哋嘅大分便當同特選五色丼,真係覺得性價比高!首先講下大分便當啦,只係$92咋😱裡面有好多嘢,有豬頸肉、帆立貝、螺肉,仲有兩件三文魚刺身、兩件帶子同一隻有頭甜蝦!豬頸肉份量夠多,豬味濃郁。帆立貝有三隻,幾入味。前菜嘅螺肉大大粒,而且仲有好多。定食仲配咖喱飯,咖喱夠多汁。個份量真係好足,食完肚子都飽飽😎而特選五色丼$98仲附送三文魚味噌湯!入面有三文魚、北寄貝、帶子、赤蝦同海膽,五色繽紛嘅鮮美。一碗飯上擺滿咁多海鮮,食落口感好豐富。另外,三文魚味噌湯,好濃郁好滋味,飲落暖暖。最好嘅係價錢真係好實惠,唔駛好貴都可以食到咁豐富嘅晚餐。

首先講下大分便當啦,只係$92咋😱

而特選五色丼$98仲附送三文魚味噌湯!

最好嘅係價錢真係好實惠,唔駛好貴都可以食到咁豐富嘅晚餐。
2023-10-28 82 瀏覽
葵芳除左係新都會或者葵廣以外, 原來都有好多美食小店, 今晚黎左一間主打食日式便當餐廳試下, 距離地鐵站10-15分鐘左右, 附近都有好多巴士站除左單點亦有好多套餐/便當, 一場黎到當然要試下便當啦😛🍱人氣沖繩便當厚切吉列千層芝心豬扒肉質嫩滑好juicy, 仲有汁燒金菇牛肉卷, 螺肉, 咖哩飯刺身好新鮮, 有三文魚, 帶子, 甜蝦三款🍗滋味雞翼套餐先黎熱騰騰三文魚味噌湯, 湯料有三文魚, 瓜粒, 海苔, 清淡得黎好滋味,紫心香芋好似氣炸湯圓咁好chewy, 蜜糖烤雞翼, 炸雞翼外脆內軟惹味非常,豬骨湯拉麵煙靭有口感, 仲有我最喜愛嘅溏心蛋😆呢兩個set份量都唔少, 種類亦好多, 堅抵食!!

除左單點亦有好多套餐/便當, 一場黎到當然要試下便當啦😛

🍱人氣沖繩便當
刺身好新鮮, 有三文魚, 帶子, 甜蝦三款

🍗滋味雞翼套餐
紫心香芋好似氣炸湯圓咁好chewy,
蜜糖烤雞翼, 炸雞翼外脆內軟惹味非常,
豬骨湯拉麵煙靭有口感, 仲有我最喜愛嘅溏心蛋😆

呢兩個set份量都唔少, 種類亦好多, 堅抵食!!

2023-10-27 79 瀏覽
約左朋友去葵涌廣場行街,跟住我地去左內街去搵下有咩好野食,見到呢間日系小店好吸引,入去試下先😋🍱春田便當(和風燒汁飯)內有(三文魚2件,帶子2件,有頭甜蝦1隻)$108日式經典便當外型美觀,好豐富咩都有,剌激你眼睛加味蕾🤤鰻魚即叫即燒,燒到脆脆地,配上燒汁飯絶配🔔🔔便當仲有照燒脆骨雞肉丸子🍡有多重口感,用上獨特的醬汁將入面的雞肉炆得好淋,好好食✨所有刺身都好新鮮💯特別係三文魚👅好有誠意係腩位,真係好肥美😚帶子同甜蝦都好鮮甜🤤螺肉粉量都唔少架,呢個餐真係高質又有特色,大推!!吉列千層芝心豬扒飯 $62🍛+$13 轉豬骨湯鳥冬🍜吉列千層芝心豬扒名字已經好吸引到我,即叫即炸,份量十足🤩炸豬扒整塊上枱,外層非常脆,入面又有厚厚的芝士😚有少少流心,另外配有沙律醬,真係好好食✨豬骨湯鳥冬豬骨湯底湯郁,鳥冬彈牙,份量唔少架,食完好滿足🔥🔥醬燒芝士熟蝦壽司 $24芝士份量唔少✨面頭鋪上蟹子,芝士腔必食🥰推介大家下次去葵芳可以去下呢間小店,唔洗成日只係去葵涌廣場掃街甘悶😋😋

🍱春田便當(和風燒汁飯)
內有(三文魚2件,帶子2件,有頭甜蝦1隻)$108
便當仲有照燒脆骨雞肉丸子🍡
有多重口感,用上獨特的醬汁將入面的雞肉炆得好淋,好好食✨
螺肉粉量都唔少架,呢個餐真係高質又有特色,大推!!

吉列千層芝心豬扒飯 $62🍛
+$13 轉豬骨湯鳥冬🍜

醬燒芝士熟蝦壽司 $24
芝士份量唔少✨面頭鋪上蟹子,芝士腔必食🥰

2023-10-26