📍 霸王川莊 (尖沙咀)餐廳主打摩登四川菜🌶️菜式創新✨惹味😋位於25/F高層配落地大玻璃既外牆設計🤩可以望住維港海景🏙️🌊食川菜🤤非常寫意😎有不同午市套餐選擇😯整體性價比高👍🏻💫午市二人餐 $398✨ 八寶茶☕️用上了茶葉、菊花、桂圓、杞子、紅棗等等💕飲起黎甘甜👍🏻非常滋潤養生💪🏻✨怪味鮑魚🌶️鮑魚切成一粒粒,易入口😁口感彈牙👍🏻 加入左特色辣汁🌶️味道酸酸辣辣😋 作為開胃菜非常好🤤✨松露帶子賽螃蟹🦀️上面有一大堆黑松露🍄攪拌後啖啖都有好香黑松露味😋帶子同賽螃蟹肉多👍🏻蛋白滑🥚撈飯好正✨ 四川辣子雞🌶️非常惹味🌶️超多辣椒🌶️🌶️🌶️ 辣子雞炸得香脆金黃👍🏻中意食辣必試😆✨ 重慶黑糖糍粑🍡糍粑炸到外脆內軟👍🏻有點煙靭😍好有口感😁配上黑糖同黃豆粉好好食😋✨ 絲苗白飯2碗🍚📍 霸王川莊 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖
📍 霸王川莊 (尖沙咀)

💫午市二人餐 $398

✨ 八寶茶☕️

✨怪味鮑魚🌶️

✨松露帶子賽螃蟹🦀️

✨ 四川辣子雞🌶️

✨ 重慶黑糖糍粑🍡

✨ 絲苗白飯2碗🍚

📍 霸王川莊 (尖沙咀)
  • 松露帶子賽螃蟹
2023-02-14 56 瀏覽
約了無辣不歡的好友午餐,川菜必選霸王川莊!地點位於Isquare 25樓,地方大又舒服還有一流海景…首先杯養生茶已值得一讚,入面有唔同既材料,明目提神正氣👍和朋友選擇了兩份超辣的午餐set❤️霸王鮮魚羹滿滿的瑤柱,魚肉的湯羮,非常鮮甜清潤霸王三小拼前菜有兩件糖醋魚塊,黑木耳等…送飯😋主菜歌樂山辣子雞滿滿的地獄式辣椒🌶️配上鮮嫰炸雞肉,非常香脆可口!辣到噴火又麻麻地…好辣必試四川雙辣燘豬手非常足料軟糯豬手,選用勁辣青紅雙椒入晒豬手味,豬手燘到好軟又淋,非常大碟,同朋友share都得見到晚飯菜單亦非常吸引,價錢亦十分公道仲可以睇埋夜景,下次多個選擇

霸王鮮魚羹
滿滿的瑤柱,魚肉的湯羮,非常鮮甜清潤

霸王三小拼
前菜有兩件糖醋魚塊,黑木耳等…送飯😋

主菜
歌樂山辣子雞

四川雙辣燘豬手

2023-02-10
上次行街,見到呢間川菜 好多人趁住今日收工,同朋友嚟食個豐富嘅午餐環境超級舒適,仲有維港靚View相伴入門口已經聞到好香嘅酸菜味茶杯裡面嘅養生茶 好多料見到有杞子.菊花.紅棗.炒米啱哂女仕們補血 清熱✨怪味鮑魚鮑魚切粒後加入青紅椒同醬汁,口感爽彈又惹味,賣相好精緻✨ 松露帶子賽螃蟹滑嘟嘟嘅賽螃蟹,加上黑松露令味道更香撈飯一流✨ 四川雙椒燜豬手豬手煙煙靭靭嘅口感好豐富雖然辣度恰好✨ 重慶黑糖糍耙川菜必食嘅甜品,香脆嘅外皮,配上黑糖軟軟糯糯嘅口感,令整頓午餐變得更完美飲品仲有買一送一優惠有啲口味仲好獨特✨特大新鮮果茶裡面嘅鮮果片片都新鮮,揀咗700ml 已經覺得好大杯,另外仲有更大杯1300ml 最啱2人開心Share ✨ 微辣芒果西打芒果特飲飲得多,加入原隻紅椒嘅辣香,真係第一次試,估唔到又幾夾,無想像中咁奇怪

上次行街,見到呢間川菜 好多人

趁住今日收工,同朋友嚟食個豐富嘅午餐

環境超級舒適,仲有維港靚View相伴

入門口已經聞到好香嘅酸菜味

茶杯裡面嘅養生茶 好多料

見到有杞子.菊花.紅棗.炒米
啱哂女仕們補血 清熱

✨怪味鮑魚

鮑魚切粒後加入青紅椒同醬汁,
口感爽彈又惹味,賣相好精緻

✨ 松露帶子賽螃蟹

滑嘟嘟嘅賽螃蟹,加上黑松露令味道更香
撈飯一流

✨ 四川雙椒燜豬手

豬手煙煙靭靭嘅口感好豐富
雖然辣度恰好

✨ 重慶黑糖糍耙

川菜必食嘅甜品,香脆嘅外皮,配上黑糖
軟軟糯糯嘅口感,令整頓午餐變得更完美

飲品仲有買一送一優惠
有啲口味仲好獨特

✨特大新鮮果茶

裡面嘅鮮果片片都新鮮,

✨ 微辣芒果西打
芒果特飲飲得多,加入原隻紅椒嘅辣香,
真係第一次試,估唔到又幾夾,無想像中咁奇怪

2023-02-09
  • 怪味鮑魚
2023-02-11 1799 瀏覽
好耐同無同媽媽去食飯,想坐得好啲睇下海景,行開尖沙咀就一定要試呢間川菜餐廳我地叫左個270 度海景午餐,大概$148再有茶芥同加一,但又真係靚海景值得一試餐廳四周都圍繞海景,而且又闊落,店員服務亦好好👍✨️八寶茶配料有菊花或玫瑰花、紅棗、甘草、桂圓乾、枸杞、芝麻、葡萄乾、核桃仁、酸棗、沙棗、蘋果乾等。更加突出清熱解毒的功效❤️✨️餐前三小食木耳, 萵筍,酸甜魚先令客人打開胃口,其中酸甜魚更是有驚喜,炸過的魚塊,沒有魚骨, 而且亦炸得香口,肉身嫩滑, 再配酸甜醬令人忍不住口✨️瑤柱鮮魚羹啖啖肉既鮮魚,羹羹都都魚同瑤柱而且味道可口✨️四川雙椒燜豬手✨️歌樂山辣子雞再配兩個白飯,店員好貼心會問你怕唔怕太辣,會有少辣畀你選擇❤️✨️歌樂山辣子雞,辣椒幾乎同雞肉一比一! 一入口,充滿花椒麻香。 雞肉外皮搶酥,吃來才外酥內嫩,花椒、辣椒翻炒,慢慢炒乾雞肉,香氣同味覺層次會令人吃不停口👍✨️四川雙椒燜豬手豬手够淋,而且浸淫紅椒同青椒晒豬手既味道,再加上豬手骨膠原勁豐富,雙椒汁惹味到可以撈成碗白飯❤️

餐廳四周都圍繞海景,而且又闊落,店員服務亦好好👍

✨️八寶茶

✨️餐前三小食
木耳, 萵筍,酸甜魚

✨️瑤柱鮮魚羹
啖啖肉既鮮魚,羹羹都都魚同瑤柱
而且味道可口

✨️四川雙椒燜豬手
✨️歌樂山辣子雞

✨️四川雙椒燜豬手
  • 歌樂山辣椒雞
  • 八寶茶
  • 四川雙椒燜豬手
最近好想食辣野🔥😆川菜就夠晒辣啦🤩去左I square 霸王川莊👍🏻出名川菜夠辣夠正宗,果然出名係有道理,好高質。 首先,環境勁靚,270度維港海景,坐位又靚又舒適,打卡一流❤️Set lunch 幾抵,份量都幾大野山椒炒鵝腸:好惹味👍🏻用幾款唔同嘅椒去炒,夠香夠曬辣👍🏻鵝掌炒得入味,又夠爽脆瑤柱鮮魚羮:呢個好正🤩好大碗,而且好滑,好濃郁,除左魚嘅鮮味,仲有好多蛋絲同瑤柱,令湯羮香味再增加左👍🏻孜然羊肉卷:我地見隔離枱叫🤩俾個香味吸引左,又叫一份😂 酥皮好鬆化,內餡有好多配料加羊肉片炒製👍🏻夠多肉😂孜然味濃鐘意食川菜or 辣野嘅朋友👍🏻唔好錯過🤩
最近好想食辣野🔥😆川菜就夠晒辣啦🤩

Set lunch 幾抵,份量都幾大

野山椒炒鵝腸

孜然羊肉卷:我地見隔離枱叫🤩俾個香味吸引左,又叫一份😂
孜然羊肉捲餅

酥皮好鬆化,內餡有好多配料加羊肉片炒製👍🏻夠多肉😂孜然味濃

鐘意食川菜or 辣野嘅朋友👍🏻唔好錯過🤩
野山椒炒鵝腸
孜然羊肉捲餅
2023-02-09 63 瀏覽
朋友早前book咗川莊都冇抱任何期望因為川菜嚟嚟去去都係差唔多點知去到門口我就知我錯了😂餐廳嘅環境都好光猛整潔同埋有大海景陪襯我哋點選咗商務二人午餐令我最難忘嘅係瑪惱紅油棒棒雞 - 造型十分特別食落好美味糖片入面裝住嘅係辣油方便唔食辣嘅朋友可以移走十分貼心創意亦滿分
朋友早前book咗川莊

方便唔食辣嘅朋友可以移走
十分貼心
創意亦滿分

2023-02-08 65 瀏覽
呢日難得放半日,即刻約朋友仔食飯先。一入霸王川莊,就見到好開陽嘅景觀,成個人精神晒呀💪🏻高層望出維港🤩會唔會連胃口都大啲呢?最先品嘗就係八寶茶啦,茶香帶一點甜👍🏻第一道餸:松露帶子賽螃蟹🦀️好香松露味,欣賞佢蛋白唔會炒到散晒第二道餸:怪味飽魚呢個係冷盤,味道一啲都唔怪架🤣係好開胃的前菜,飽魚切開仲易食👍🏻第三道餸:四川雙椒燜豬手起初見到以為會好辣,🤪但食落又接受到喎。似滷水豬手加胡麻嘅感覺。豬手同時都燜得夠腍😆最後甜品:重慶黑糖糍粑係我最期待架🤣糍粑炸過後更易吸取黑糖,好好食呀🤤邊食邊傾,愉快地渡過。下次叫埋野飲試吓先😉
呢日難得放半日,即刻約朋友仔食飯先。

一入霸王川莊,就見到好開陽嘅景觀,成個人精神晒呀💪🏻

高層望出維港🤩會唔會連胃口都大啲呢?

最先品嘗就係八寶茶啦,茶香帶一點甜👍🏻
松露帶子賽螃蟹

第一道餸:松露帶子賽螃蟹🦀️
好香松露味,欣賞佢蛋白唔會炒到散晒
怪味飽魚

第二道餸:怪味飽魚
四川雙椒燜豬手

第三道餸:四川雙椒燜豬手

最後甜品:重慶黑糖糍粑
係我最期待架🤣糍粑炸過後更易吸取黑糖,好好食呀🤤

邊食邊傾,愉快地渡過。下次叫埋野飲試吓先😉

• 怪味鮑魚
識得我耐嘅人就知道我其實係一個辣妹😆係冇無辣不歡嗰隻!不過由懷孕開始就戒咗,之後又做母乳媽媽🤱🏻費事BB飲辣奶!😅忍咗咁耐,而家開齋喇!咁梗係要搵一間好好食嘅補返數啦!仲要係望住個靚靚海景食㗎💕好 chill!天氣咁凍,一嚟到飲杯熱茶先🍵!我哋叫咗個總廚推介午餐Lunch Set for 2 ,主菜揀咗成都水煮桂花魚🐟🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️,真係好好食!啲桂花魚好滑,辣得來少少麻麻地😌仲有雞髀菇、闊條嘅薯粉、芽菜喺入面!配上白飯一流👍🏻👍🏻鮮露筍拌牛舌心🤩第一次食咁大片嘅牛舌,配上好香麻油味嘅新鮮蘆筍,好清新啊!乾煸四季豆,雖然睇落好簡單嘅一味菜,估唔到我哋都好鍾意呢!我記得廚師嘅廚藝唔簡單!👨🏻‍🍳重慶黑糖糍粑,我都係第一次食呢種甜品,雖然好飽,但係真係好好食!最後都食晒佢😋肚子好滿足🥰午餐嘅套餐仲可享特色飲品同款買一送一優惠㖭!不過要 same items,我哋揀咗🌶️微辣芒果西打🥭🍹真係好有驚喜!香甜嘅芒果汁竟然有小小嘅辣味!完全冇違和感,仲要好好飲添!下次再嚟試埋佢其他嘢先!😍呢間餐廳一定要比心心❤️I really like it!!菜單分享 📝Lunch Set for 2鮮露筍拌牛舌心S

天氣咁凍,一嚟到飲杯熱茶先🍵!
成都水煮桂花魚 Poached Mandarin Fish Fillets in Chili Broth
總廚推介午餐Lunch Set for 2

微辣芒果西打
下次再嚟試埋佢其他嘢先!😍

菜單分享 📝
Lunch Set for 2

鮮露筍拌牛舌心
Sliced Beef Tongue with Asparagus
成都水煮桂花魚
或Or
南充酸菜桂花魚
Mandarin Fish Fillets with Vermicelli and Pickled Vegetable
乾煸四季豆
Sauteed String Beans with Minced Pork and Beef
Chongging Sticky Rice Cakes

2023-02-02
總廚推介午餐Lunch Set for 2
微辣芒果西打
  • 成都水煮桂花魚
前排同屋企人食飯揀左呢間可以飽覽維港景色既新式川菜🤩雖然係川菜 但菜式有辣有唔辣 啱晒同屋企/朋友一齊去😛一坐低店員就會比杯八寶茶比大家 八寶茶選用菊花 紅棗 桂圓 枸杞 龍眼 玄米等等…而係四川 八寶茶係一種流行既養生飲品 有助消滯🦭霸王小籠包 $78一籠有6件 一上枱啲熱氣就噴出黎皮薄多汁 而且餡肉結實香濃🤩覺得好食過之前係上海食個啲🤣🦭烤北京片皮鴨(半隻) $298片皮鴨需要等候45分鐘 變相食到差唔多既時候佢先出現🥳老實說份量偏少 真係2個人食就夠 多過3個人既話叫一隻會好啲不過烤得好香脆 鴨皮好crispy🥰肉質唔乾 而且油香四溢😚😚旁邊幾片係連皮帶肉 中間幾片係片到好薄既鴨皮 可以食晒唔同風味😚餅皮好驚喜 薄得黎又好柔韌😛🦭黃金脆秋葵 $178秋葵炸得好香脆而且冇油膩感整個秋葵既surface area都佈滿咸蛋黃🤩好邪惡😈🦭櫻花蝦闊佬炒飯 $168炒飯佈滿櫻花蝦 認真闊佬😻炒飯炒到粒粒分明 飯既軟硬度剛剛好🙈🦭拔絲士多啤梨 $178無可否認當初揀呢間餐廳就係因為佢地既招牌甜品雖然食完其他野之後等左好耐好耐 應該有一個鐘…🫣但上枱個陣真係會驚艷到 屋企人見到都話等左一個鐘都

🦭霸王小籠包 $78

但上枱個陣真係會驚艷到 屋企人見到都話等左一個鐘都抵😻
每一粒士多啤梨都裹滿厚厚既糖漿🙈
而糖絲拉得好高 絕對係一味好考廚師技巧既一道甜品🥳

Price: >$1000
📍 霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)
2023-02-07 44 瀏覽
📍 霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖霸王川莊嘢食,不嬲聽講好出色。見到尖沙咀呢間話睇到海景,午市又唔貴咁見佢裝潢又豪華,而且坐梳化卡位望住維港海景,食咁高質素既川菜,不得不講句爽!午市套餐由148-178不等,仲有高質既養生八寶茶入面有甘草、桂圓、杞子、玄米、菊花、陳皮、冰糖沖泡,用蓋碗焗到出味,唔食得熱氣嘢多上火🔥🔥✨霸王三小拼入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚個甜甜地,啖啖肉💓💓💓✨瑶柱鮮魚羹個湯羹好鮮甜好有魚味,入面有乙好多瑤柱同魚肉,超足料!好驚喜呀!👉 歌樂山辣子雞 ,配絲苗白飯💰 $178😋😋😋😋.5/5雞粒醃左再炸,雞肉好入味!咬入仲有肉汁而且有香辣味!辣子雞炸到酥脆,真係一流!👉四川雙椒炆豬手💰 $168😋😋😋😋.3/5係用紅椒同青椒🫑煮,豬手炆得好淋,有成6大舊!咬落囗感啖啖都係膠原同肉,食完都覺得自己彈性!回頭: yesYesyes!!!好食環境直頭冇得彈!天氣好好,望住個海食美食心情真係好好💓💓💓😆😆聽聞佢酸菜魚好出色,下次想試埋#kermit食在尖沙嘴
📍 霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)

✨霸王三小拼
入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚個甜甜地,啖啖肉💓💓💓

✨瑶柱鮮魚羹

👉 歌樂山辣子雞 ,配絲苗白飯
💰 $178
😋😋😋😋.5/5

👉四川雙椒炆豬手
💰 $168
😋😋😋😋.3/5

#kermit食在尖沙嘴

✡︎維港靚景品嘗川菜✧覇王川莊想食到高質素既川菜真係唔容易搵到 今日我地就介紹下位於尖沙咀國際廣場25樓既霸王川莊~餐廳位於高樓層 走高貴格路線 飽覽維多利亞港景色 坐喺𥦬門位置落地大玻璃嘆住杯八寶茶 真係不錯既感覺~✦八寶茶我感覺呢種茶可以止麻止辣既~好有驚喜😊但茶用上比較常用材料 有玄米茶底 人參 菊花 桂圓 杞子 味道甜甜 呢種茶對腸胃亦有好大既功效👍🏻商務二人午餐☀️✦ 瑪瑙紅油 棒棒雞呢個菜式好特別😁廚師好有創意地用糖片裝住辣椒油~呢個設計亦增添咗打卡位 最貼心的就係方便吾食辣既朋友可以將辣油整個拎開~非常細心☺️✦ 海皇三絲羹海皇羹份量剛好~材料配搭好夾味道適中~✦ 烤北京片皮鴨(半)很久冇食過片皮鴨 呢到係保持正宗食法 配料份量唔少~烤鴨亦好juice 每咬一淡都爆汁 好食☺️✦ 南充酸菜桂花魚主打酸菜魚可以選擇大中小辣😊唔食得辣既我叫了小辣 但滿口都有麻麻酸酸既風味~桂花魚好滑好鮮 廚師將桂花魚切成薄片~再配合薯粉一齊食~份量真係好多呀!✦ 白雪燕麥蕃薯最後呢個甜點亦係我最期待既一部分~廚師用咗黃蕃薯同紫蕃薯切一粒粒 再加上燕麥一齊炸 口感外脆內軟~十分十分好食!餐廳員工服務態

✡︎維港靚景品嘗川菜✧覇王川莊

✦八寶茶
我感覺呢種茶可以止麻止辣既~

商務二人午餐☀️
✦ 瑪瑙紅油 棒棒雞

✦ 海皇三絲羹
海皇羹份量剛好~材料配搭好夾
味道適中~
✦ 烤北京片皮鴨(半)
✦ 南充酸菜桂花魚
主打酸菜魚可以選擇大中小辣😊
唔食得辣既我叫了小辣 但滿口都
✦ 白雪燕麥蕃薯
外脆內軟~十分十分好食!

餐廳員工服務態度亦無挑剔位~
仲唔快啲約埋朋友 屋企人黎試吓♥️

📍霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)

2023-02-06 46 瀏覽
餐廳一向走高端精緻川菜式,而且居高臨下座擁無敵維港景色,最近推出性價比高的午膳一人套餐,今天約咗同事一齊品嚐。套餐包括每人一盅瑤柱鮮魚羹,魚羹晶瑩雪白,看似清淡,卻鮮甜爆登,十分驚喜。之後就是霸王三小拼,有木耳、萵筍和燻魚,木耳和萵筍新鮮但味道偏淡,燻魚十分入味好吃,溫熱的燻魚,外層酥脆香甜,魚肉煙燻味十足,超級喜歡💕四川雙椒燜豬手豬手入味又軟滑,豬手Q彈Q彈,四川雙椒果然名不虛傳,辣味慢慢從嘴巴裏滲出來,非常過癮。歌樂山辣子雞雞丁炸得甘香酥脆,搭配亁辣椒和花椒,香味四溢,光是麻辣的香氣已經讓人流口水,而且沒有半點的油膩感,餐廳出品確實非凡。

四川雙椒燜豬手

歌樂山辣子雞

• 燻魚
  • 歌樂山辣子雞
2023-02-04 47 瀏覽
今日難得可以同另一半撐枱腳,午餐就食好少少就去iSquare霸王山莊啦。好彩早左d到,1點後眼望已經滿座,點解會揀呢度!?食物環境各佔一半,因為呢度位於高層對出望住270度維港午餐真係第一次。佢地有個套餐包三道菜兩碗飯一甜品首先係前菜怪味鮑魚,鮑魚切粒連埋配菜幾開胃下四川雙椒燜豬手喜歡食辣嘅相信會鍾意,相反唔太食得辣嘅我,都可以試下抺走少少汁無咁辣都好好食,豬皮易咬唔會太淋最後係松露帶子賽螃蟹,蛋白入面有魚塊同帶子口感豐富,松露好香。食完之後個甜品係黑糖炸糍粑第一次食,唔錯唔錯😋😋

好彩早左d到,1點後眼望已經滿座,點解會揀呢度!?

佢地有個套餐包三道菜兩碗飯一甜品

首先係前菜怪味鮑魚,鮑魚切粒連埋配菜幾開胃下

食完之後個甜品係黑糖炸糍粑第一次食,唔錯唔錯😋😋

2023-02-02 47 瀏覽
放假同老公出去食個中式午餐,呢到個環境好舒服,擺枱都好靚,仲要個海景睇,係一個good afternoon 🥰270度海景午餐午餐包括有🔸霸王三小拼入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚不得不提個煙燻魚,佢係用鯇魚來做,個汁甜甜地好濃郁,魚皮好香脆,啖啖魚肉🤤🤤🔸瑤柱鮮魚羹入面好多瑤柱同埋魚肉,超足料,同埋唔使驚魚羹有骨,可以好方心咁飲,整體個湯羹好鮮甜好有魚味,同埋好有口感~正宗四川回鍋肉($158)回鍋肉厚切大大片,連埋蔬菜一齊炒好有鑊氣,調味方面夠晒辣勁,好惹味。歌樂山辣子雞($178)雞粒應係預先醃阻再炸,食到雞肉入面都有辣味有肉汁,同出面食既辣子雞好唔同,呢到既辣子雞係酥脆,唔係杉口既隻黎~埋單$200一個左右,但食既質素係絕對比足你,呢個午餐真心抵食😍😍

270度海景午餐
午餐包括有
🔸霸王三小拼
入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚

🔸瑤柱鮮魚羹

正宗四川回鍋肉($158)

歌樂山辣子雞($178)

-係ISQUARE食野最好就系大部分都有海景睇下😍今次去左25樓高層食川菜 眼睛吃冰淇淋 飽覽270゜維港美景同時食物質素高質👍🏻名副其實食得又睇得 chill chill既一餐🔸總廚推介午餐🔸.✳️鮮蘆筍拌牛舌心食落先知原來係冷盤😮都幾特別🤤蘆筍好嫩口 大大條都咬落冇渣 用蒜茸調味牛舌心切到大大片 薄薄一片都好香牛味✳️干扁四季豆四季豆大大條 好爽口 好多肉碎一齊炒好乾身 一啲都唔會油淋淋 送飯食一流🫶🏻✳️南充酸菜桂花魚桂花魚魚肉超滑 🤤啖啖肉又冇骨肉質好鮮嫩 酸菜好好味 酸辣度適中超多薯粉好煙韌 係我中意既口感👍🏻唔油膩大讚✳️黑糖糍粑新鮮熱辣炸好 外脆內軟 沾左黃豆粉同少少黑糖甜度適中 有甜品任結 超滿足🥰.

係ISQUARE食野最好就系大部分都有海景睇下😍

🔸總廚推介午餐🔸