2024-05-09 14 瀏覽
Lunch同同事行上去德福廣場,經過Terrace in seaside,見有位就入座,呢間有室內同室外可選擇,我地揀室外,開揚冇甘局促,坐低即刻落單叫嘢食  ❣️燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯~飯有少少辣幾惹味,黑毛豬白切肉啖啖肉香😊 ❣️Seaside Brunch ~材料豐富有煙三文、雞蛋、火腿、窩夫、牛油果、希臘乳酪配沙律菜,開胃醒神😋❣️清甜柑橘窩夫~窩夫鬆軟夠蛋香,柑橘帶啲酸酸甜甜,配合埋橘汁漬和忌廉,好Fresh😋❣️士多啤梨慕絲~加落窩夫上面食,啖啖士多啤梨香😍❣️是有咖啡的忌廉朱古力~上面鋪滿朱古力片而且夠冰凍,鐘意飲Mocha嘅一定要試吓😋❣️濟州柑橘乳酪~濟州柑橘汁加乳酪,酸甜且帶清新感😊

❣️士多啤梨慕絲~加落窩夫上面食,啖啖士多啤梨香😍

❣️濟州柑橘乳酪~濟州柑橘汁加乳酪,酸甜且帶清新感😊

2024-05-08
2024-04-21 33 瀏覽
星期日午飯時間,行過見幾靚,冇乜人有枱就試下,先簡單叫了🍝肉醬芝士千層麵、🍹西柚檸檬梳打~ 杯野好快到,幾好飲,西柚同檸檬🍋好足、好新鮮~但食物就等咗好耐,唔明唔多人都攪咁耐…我問才攞出嚟,賣相幾靚芝士燒面,但切開一食😒唔熱嘅💢 雖然個肉醬調得幾好味,唔熱就扣哂分…咁叫個凍食 - 飯卷,嚟試下,味道一般😒分量很少,唔係好值嚟個價…朋友叫咗杯柑乳酪,也是很快到,幾得意有隻柑,打卡👍最後,冇興趣叫甜品lu~

杯野好快到,幾好飲,西柚同檸檬🍋好足、好新鮮~

朋友叫咗杯柑乳酪,也是很快到,幾得意有隻柑,打卡👍

最後,冇興趣叫甜品lu~

2024-04-21
2024-04-12 59 瀏覽
一行4人 LUNCH TIME去試呢間開左好耐都未食既餐廳,因為呢間位置唔多,我地要坐店舖出面,不過整體感覺不錯👍春日白桃花園窩夫 $128春天食呢個真係特別有feel~打卡又靚,味道又不錯,而且窩夫好鬆軟,新鮮出爐,可以食飽飽先叫職員起。見到仲有好多唔同口味,通通都想試👎神話豬腳紫蘇拌飯 $112相比之下呢個推介既紫蘇拌飯睇落好似好濃味,食落去完全冇味,豬腳既味道就岩岩好既👌菠菜雞肉千層麵 $78上面有個溏心蛋,整體味道不過不失,都可以一試既👍明太子蟹肉飯卷 $88反呢個係味道最好既一個,蟹肉足料,夠味🥤以下幾款都係打卡好岩既飲品濟洲柑橘乳酪 $68西柚戀曲氣泡梳打 $52白桃飛舞冰雪乳酪 $58濟洲柑橘乳酸梳打 $48
👍春日白桃花園窩夫 $128
👎神話豬腳紫蘇拌飯 $112
👌菠菜雞肉千層麵 $78
上面有個溏心蛋,整體味道不過不失,都可以一試既
👍明太子蟹肉飯卷 $88
反呢個係味道最好既一個,蟹肉足料,夠味
🥤以下幾款都係打卡好岩既飲品
濟洲柑橘乳酪 $68
西柚戀曲氣泡梳打 $52
白桃飛舞冰雪乳酪 $58
濟洲柑橘乳酸梳打 $48

2024-04-12 60 瀏覽
同個朋友去左德福行街並食好西、又想食韓國野又想食西餐、所以就去左食這間餐廳了😂以日式裝修為主好似坐在榻榻米、比較日式方格櫥窗擺放食物sample、都吸引🥴抹茶味出色、澀得來有回甘、窩夫香脆可可、加上煙煙韌韌的麻糬、加強口腔的層次感、鬆脆煙靭、三重感覺😆最中意牛肉所做的飯卷、加上泡菜、甜蘿蔔、令到飯卷更為惹味、食時有爽脆的口感、在口中爆牛肉及泡菜的醬汁、甜酸辣三種味覺😋西柚就普普通通、不過影出來比較靚😆、一般梳打汽水😂朱古力味出眾、表面佈滿朱古力碎、啖啖朱古力🍫、香濃誘惑、不會死甜的朱古力味😋

以日式裝修為主

好似坐在榻榻米、比較日式方格

櫥窗擺放食物sample、都吸引🥴

醬燒牛肉飯卷

西柚戀曲氣泡梳打

西柚就普普通通、不過影出來比較靚😆、一般梳打汽水😂

韓式朱古力泡泡

醬燒牛肉飯卷
韓式朱古力泡泡
2024-04-08 40 瀏覽
雞肉飯卷是一道融合了韓國風味的菜餚,其特點是使用了各種配菜,使雞肉呈現出豐富的層次和口感,這道菜的雞肉烹調得恰到好處。Tiramisu則呈現了亞洲混合菜式甜品風味,其層次分明的口感和咖啡及可可的香氣給人留下深刻印象。Tiramisu奶油與咖啡、酒的味道恰到好處地融合,在這份Tiramisu中,質地柔滑,奶油味較重,使得咖啡的苦味不突出,對我來說剛剛好。總結而言,雞肉飯卷和Tiramisu在口味和質地上各有特色。

2023-09-27
2024-04-02 44 瀏覽
天氣開始熱,生果加梳打消暑飲品最適合不過食物賣相靚,啱晒打卡西柚戀曲氣泡梳打 西柚口感清新,唔甜既梳打好解渴白桃飛舞冰雪微甜既乳酪飲品加上白桃春日白桃花園窩夫 👍🏻白桃多汁香甜甜,加上粉色cream和食用花軟綿綿既pancake ,厚度適中,有蛋香Cream唔太甜,厚實挺身,口感軟滑絲滑白桃希臘乳酪布甸杯有層次既希臘乳酪,布甸,白桃粒,果醬精緻又好味燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯燒黑毛豬肉醬汁好味少少甜,肉不太肥紫蘇葉飯香,少少辣香口惹味明太子蟹肉飯卷 明太子沙律加上雞蛋,青瓜飯卷炎熱天氣加上涼涼口感麻油香既紫菜飯卷
天氣開始熱,生果加梳打消暑飲品最適合不過
食物賣相靚,啱晒打卡

西柚戀曲氣泡梳打
西柚口感清新,唔甜既梳打好解渴

白桃飛舞冰雪
微甜既乳酪飲品加上白桃

春日白桃花園窩夫 👍🏻
白桃多汁香甜甜,加上粉色cream和食用花
軟綿綿既pancake ,厚度適中,有蛋香
Cream唔太甜,厚實挺身,口感軟滑

絲滑白桃希臘乳酪布甸杯
有層次既希臘乳酪,布甸,白桃粒,果醬
精緻又好味

燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯
燒黑毛豬肉醬汁好味少少甜,肉不太肥
紫蘇葉飯香,少少辣香口惹味

明太子蟹肉飯卷
明太子沙律加上雞蛋,青瓜飯卷
炎熱天氣加上涼涼口感麻油香既紫菜飯卷

見到白桃新系列幾吸引🍑試咗又只係覺得不過不失白桃主題唔係咁突出🤷🏻‍♀️📍明太子蟹肉飯卷($88) 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝗠𝗲𝗮𝘁 𝗚𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽 紫菜飯卷夾有爽口醃蘿蔔牛蒡,食落清爽😋 配上蟹肉明太子醬同芝麻都唔錯🖤 不過明太子只係輕輕做點綴,唔係好重鹹香感 . 📍燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯($138)𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗕𝗲𝗹𝗹𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗣𝗲𝗿𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗟𝗲𝗮𝗳 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗶𝗰𝗲 拌飯加咗泡菜同芝麻去煮,帶微辣,飯量少 豬腩肉唔油膩,豬皮有膠質,個肉都幾香唔錯🐷 .📍春日白桃花園窩夫($128) 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲 窩夫鬆軟有蛋香🧇,配咗大量忌廉同白桃🍑 窩夫本人唔錯,但配料單調,冇乜特色 .📍絲滑白桃希臘乳酪布甸杯($62) 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗸 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 𝗣𝘂𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴 乳酪布甸香滑🍑,食落酸酸地幾開胃😋 .📍白桃飛舞冰雪乳酪($58) 📍西柚戀曲氣泡梳打($52)乳酪酸酸甜甜🍑,兩杯都唔會好甜,正常發揮

見到白桃新系列幾吸引🍑試咗又只係覺得不過不失
白桃主題唔係咁突出🤷🏻‍♀️

📍明太子蟹肉飯卷($88)
𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝗠𝗲𝗮𝘁 𝗚𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽
紫菜飯卷夾有爽口醃蘿蔔牛蒡,食落清爽😋
配上蟹肉明太子醬同芝麻都唔錯🖤
不過明太子只係輕輕做點綴,唔係好重鹹香感

📍燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯($138)
拌飯加咗泡菜同芝麻去煮,帶微辣,飯量少
豬腩肉唔油膩,豬皮有膠質,個肉都幾香唔錯🐷

📍春日白桃花園窩夫($128)
𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲
窩夫鬆軟有蛋香🧇,配咗大量忌廉同白桃🍑
窩夫本人唔錯,但配料單調,冇乜特色

📍絲滑白桃希臘乳酪布甸杯($62)
乳酪布甸香滑🍑,食落酸酸地幾開胃😋

📍白桃飛舞冰雪乳酪($58)
📍西柚戀曲氣泡梳打($52)
乳酪酸酸甜甜🍑,兩杯都唔會好甜,正常發揮
2024-03-30 50 瀏覽
呢間店舖好似係用濟州橙做主題,餐廳裝置全部都係柑橘。整體而言都算滿意嘅,但係唔知係咪因為舖頭位置比較細嘅問題,款式類型比較少推介飯後甜品來吃比較適合(利申:錦岩行過所以先去食,見野食係吸引先入去食)

呢間店舖好似係用濟州橙做主題,餐廳裝置全部都係柑橘。
推介飯後甜品來吃比較適合
(利申:錦岩行過所以先去食,見野食係吸引先入去食)
清甜柑橘窩夫
炭燒雞肉飯卷
(右)濟州柑橘乳酸梳打 (左)白桃飛舞冰雪乳酪
2024-03-25
  • 清甜柑橘窩夫
2024-03-27 36 瀏覽
繼上次係AIRSIDE食過一次今日黎到九龍灣德福又要再encore啦🤪餐廳位置好方便 係德福一期嘅一樓Bread Papa隔離 仲分左open area夠哂開揚😉⭕️ 明太子蟹肉飯卷 ($88)飯卷有八舊 餡料非常豐富 有醃蘿蔔 玉子等加埋on top鮮甜嘅蟹肉 食得出層次分明overall好滿足😌⭕️ 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯 ($138)上次食過依款覺得好好味😋黑毛豬薄切 每片入口鬆化 脂肪肉質層次分明面層微微燒過 增加香氣紫蘇飯係傳統韓式飯底 微微辣 好惹味⭕️ 春日白桃花園窩夫 ($128)每次都最期個窩夫🧇大份之餘仲好打卡able📸今次叫左白桃桃肉🍑多仲好juicy另外好欣賞waffle上層cream打得好細滑 仲有微微甜味 唔會好漏⭕️ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ($62)依款乳酪布甸杯有驚喜😍除左上層嘅白桃粒粒同白桃蓉底下嘅布甸🍮質感介乎yogurt同pudding之間好順滑 想一再encoure⭕️ 白桃飛舞冰雪乳酪 ($58)/ 西柚戀曲氣泡梳打 ($52)最後叫埋兩杯飲品 前者賣相好靚成半個桃插左係杯邊 飲落唔會太甜微微白桃同乳酪味 幾fresh後者同樣好好飲 西柚味突出梳打解
繼上次係AIRSIDE食過一次
今日黎到九龍灣德福又要再encore啦🤪
餐廳位置好方便 係德福一期嘅一樓
Bread Papa隔離 仲分左open area
夠哂開揚😉

⭕️ 明太子蟹肉飯卷 ($88)
飯卷有八舊 餡料非常豐富 有醃蘿蔔 玉子等
加埋on top鮮甜嘅蟹肉 食得出層次分明
overall好滿足😌

⭕️ 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯 ($138)
上次食過依款覺得好好味😋
黑毛豬薄切 每片入口鬆化 脂肪肉質層次分明
面層微微燒過 增加香氣
紫蘇飯係傳統韓式飯底 微微辣 好惹味

⭕️ 春日白桃花園窩夫 ($128)
每次都最期個窩夫🧇
大份之餘仲好打卡able📸
今次叫左白桃
桃肉🍑多仲好juicy
另外好欣賞waffle上層cream
打得好細滑 仲有微微甜味 唔會好漏

⭕️ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ($62)
依款乳酪布甸杯有驚喜😍

微微白桃同乳酪味 幾fresh
後者同樣好好飲 西柚味突出
梳打解渴 好爽🍹
2024-03-26 20 瀏覽
以白色+橙色為主調的韓國濟州餐廳室內門口位有一棵柑橘樹一睇就知以柑橘🍊做主打最近3月推出咗一系列白桃🍑餐單真係每一樣都想試哂去🥰先叫兩杯新推出飲品🔸白桃飛舞冰雪乳酪 $58🔸西柚戀曲氣泡梳打 $52兩杯貌相非常吸睛🤩估唔到乳酪mix白桃真係幾夾似食緊白桃乳酪雪糕嘅感覺杯邊嘅白桃肉有成半個㖭!仲有西柚配梳打呢個組合都無得輸!🔸燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯 $138肥瘦相間的黑毛豬肉融入燒醬油的香氣微辣的泡菜飯加咗紫蘇葉、芝麻油和蔥花非常惹味🔸明太子蟹肉飯卷 $88飯卷有4款當中明太子蟹肉飯卷最少見飯卷上滿滿的明太子醬帶有一絲絲蟹肉一啖接一啖🔸春日白桃花園窩夫 $128🔸絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 $62甜品當然唔會錯過白桃系列窩夫即叫即做分量比一般更大更厚酥脆窩夫上有白桃cream和甜甜的白桃呢個一定要試!最後食埋白桃乳酪杯真係好滿足!
以白色+橙色為主調的韓國濟州餐廳

🔸西柚戀曲氣泡梳打 $52
兩杯貌相非常吸睛🤩
估唔到乳酪mix白桃真係幾夾
似食緊白桃乳酪雪糕嘅感覺
杯邊嘅白桃肉有成半個㖭!
仲有西柚配梳打呢個組合都無得輸!

🔸燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯 $138
肥瘦相間的黑毛豬肉融入燒醬油的香氣
微辣的泡菜飯加咗紫蘇葉、芝麻油和蔥花
非常惹味

呢個一定要試!
最後食埋白桃乳酪杯
真係好滿足!

2024-03-23 40 瀏覽
第一次去呢間cafe 整體食物都唔錯 飲品幾特別😆環境幾靚 不過座位有少少窄🤏🏻✨ 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯 ($138)紫蘇飯微辣幾惹味 加左燒醬油個飯濕濕地✨ 明太子蟹肉飯卷 ($88)呢個飯卷足料又飽肚 面頭嘅蟹肉加左好多沙律醬✨ 春日白桃花園窩夫 ($128)睇相就覺得幾吸引 面頭嘅白桃整左玫瑰花造型中間有海量厚厚嘅忌廉 窩夫好大份超飽肚✨ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ($62)加左greek yogurt幾香滑 白桃味香甜✨ 西柚戀曲氣泡梳打 ($52)✨ 白桃飛舞冰雪乳酪 ($58)個人比較鍾意西柚戀曲氣泡梳打 refreshing D白桃果杯係乳酪 比較飽肚 上面有半個真白桃架 好得意📍 Terrace in seaside @terrace.in.seaside.hk偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖
第一次去呢間cafe 整體食物都唔錯 飲品幾特別😆
環境幾靚 不過座位有少少窄🤏🏻

✨ 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯 ($138)
紫蘇飯微辣幾惹味 加左燒醬油個飯濕濕地

✨ 明太子蟹肉飯卷 ($88)
呢個飯卷足料又飽肚 面頭嘅蟹肉加左好多沙律醬

✨ 春日白桃花園窩夫 ($128)
睇相就覺得幾吸引 面頭嘅白桃整左玫瑰花造型
中間有海量厚厚嘅忌廉 窩夫好大份超飽肚

✨ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ($62)
加左greek yogurt幾香滑 白桃味香甜

✨ 西柚戀曲氣泡梳打 ($52)
✨ 白桃飛舞冰雪乳酪 ($58)
個人比較鍾意西柚戀曲氣泡梳打 refreshing D
白桃果杯係乳酪 比較飽肚 上面有半個真白桃架 好得意

偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖
2024-03-22 16 瀏覽
位於德福商場嘅Terrance in seaside 非常吸引人嘅眼睛。每個店員都係帶着橙色帽,非常可愛。今次食咗豬肉紫蘇飯,豬肉嘅份量唔少,而且好香。一個人食嘅話都幾飽。另外重點咗佢哋嗰啲好吸引嘅窩夫,喺俾錢隔離嘅櫥窗展現各種窩夫嘅賣相,而成品同display都係一模一樣!色彩繽紛得來亦都非常之大份。幾個朋友一齊去食,點唔同野啦。至於飲品方面,今次嗌咗橘子園囉。杯上邊插住一整個橙,造型非常特別。食物都好打卡Friendly

食物都好打卡Friendly
2024-03-22 16 瀏覽
春日白桃花園窩夫一片又一片砌到好似一朵花,粉紅色cream 好吸睛😍厚厚一層窩夫外層好脆內軟腍腍 ,超好食🤤絲滑白桃希臘乳酪布甸杯乳酪嘅滑溜,果凍嘅白桃切到好似粒方形望落去好似一個閃閃白光嘅閃石😍中間有一層白桃果醬,一層層嘅口感更令到味蕾更加豐富😍燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯依個值得真係推介,之前食過一次今次嚟到一定要再encore😋五花腩脂肪比例都平均一口豬肉油香,再加上紫蘇葉配白飯,仲有泡菜食落去有微辣嘅感覺,好味😋明太子蟹肉飯卷明太子都係我最愛,紫菜包住蟹肉同明太子,一口一口咬住啖啖肉明太子紫菜亦都係爽脆👍🏻👍🏻西柚戀曲氣泡梳打西柚亦都係我最鍾意飲,西抽配上梳打嘅味道特別出,再配上新鮮一片片嘅柚子更加提升到香甜味道😽白桃飛舞冰雪乳酪特飲水蜜桃唔會太甜的打到飛起cream,乳酪微酸,每啖好棉滑唔會太油膩😋

春日白桃花園窩夫

絲滑白桃希臘乳酪布甸杯

燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯

明太子蟹肉飯卷

白桃飛舞冰雪乳酪
2024-03-16
  • 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯
知道餐廳最近推出白桃主題的菜單,小編便約上朋友吃晚餐。燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯 $138這碟拌飯帶有淡淡的紫蘇葉香氣,黑毛豬白切肉的厚薄適中,肉質不會過於乾柴,配上微辣的拌飯,恰到好處明太子蟹肉飯卷 $88飯卷用料豐富,加有青瓜、紅蘿蔔絲等配料,並灑上面頭的明太子醬汁,層次豐富春日白桃花園窩夫 $128這次嚐試了他們的白桃新系列窩夫,製作精緻,白桃肉砌成花朵般的樣子,搭配粉色的忌廉絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 $62布甸杯的質感滑順,表面點綴有白桃果肉並加入忌廉,底部則是希臘乳酪西柚戀曲氣泡梳打 $52這款特飲以西柚為主題,加入了梳打水和檸檬,口感酸爽,清新怡人白桃飛舞冰雪乳酪 $58冰雪乳酪帶有迷人的粉色,杯上點綴著一整塊桃肉,乳酪飲下去清甜可口,搭配白桃肉,值得一試
知道餐廳最近推出白桃主題的菜單,小編便約上朋友吃晚餐。

燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯 $138

明太子蟹肉飯卷 $88

春日白桃花園窩夫 $128

絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 $62

西柚戀曲氣泡梳打 $52

白桃飛舞冰雪乳酪 $58
  • 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯
2024-03-17 33 瀏覽
我最近去了位於海邊的Terrace餐廳,品嚐了他們的菠菜雞肉千層麵、傳統紫菜卷、flat white咖啡、菠蘿沙冰和香桃乳酪梳打。整體而言,我對這次的用餐經驗感到非常滿意。首先,菠菜雞肉千層麵讓我留下深刻的印象。這道菜以層層疊疊的麵片、鮮嫩多汁的雞肉和香氣四溢的菠菜製成,每一口都充滿了美味和濃郁的口感。我尤其喜歡麵層之間的奶油醬汁,它為整道菜增添了豐富的奶香風味。接下來,傳統紫菜卷也讓我驚艷。這道卷物以新鮮的紫菜包裹著口感豐富的內餡,內含蔬菜、蟹肉和魚肉,每一口都帶來了滿滿的海鮮風味。紫菜的鮮甜和內餡的豐富口感相互襯托,讓這道紫菜卷成為我必點的菜品之一。在飲品方面,Terrace的flat white咖啡令我驚喜。這杯咖啡的口感濃郁而順滑,咖啡香氣與牛奶的甜味完美融合,帶來了一種平衡的口味享受。無論是作為早晨的開胃飲品還是下午茶的陪伴,這杯flat white都能帶給我愉悅的味覺體驗。最後,我品嚐了他們的菠蘿沙冰和香桃乳酪梳打。菠蘿沙冰清新爽口,帶有菠蘿的天然甜味,是夏日消暑的絕佳選擇。而香桃乳酪梳打則帶來了一種奶香與水果的完美結合,口感清爽,令人愉悅。總體而言,Terrace餐廳的菠

總體而言,Terrace餐廳的菠菜雞肉千層麵、傳統紫菜卷、flat white咖啡、菠蘿沙冰和香桃乳酪梳打都給我留下了深刻的印象。無論是菜品的味道還是飲品的口感,都展現了餐廳對於食材品質和烹飪技巧的用心。我強烈推薦大家前往Terrace餐廳,品嚐這些美味佳餚,享受一個美好的用餐體驗。
2024-03-17