依間cafe都開咗一段時間,有試過他們的司康和貝果,質素都非常之高,今次見有時間就堂食試吓他們的漢堡包他們除咗地下一層之外,還有樓上的,可惜我當日去嘅時候因為人手不足的問題,所以沒開二樓,so sad😮‍💨唯有等下次他們的漢堡價錢在中環來說很抵食,而且他們不是配薯條,是配粟米片咁我今次就叫做一份黑松露牛肉漢堡盒,俾完錢,職員就俾咗一個沙律仔和一罐Zero沙律面配咗少少蟹籽,另外加左沙律汁,食落都已經好夠味,而且啲沙律菜食得出新鮮,唔會擺咗好耐咁咁講返個主菜先,最初我以為粟米片唔飽肚,但係食咗幾塊先發現,粟米片仲飽肚個薯條,所以份量給的剛剛好,不會浪費,又不會食幾塊就沒有;另外配上旁邊的醬料一齊食,酸酸辣辣好開胃漢堡的厚度剛剛好,就算係女生的櫻桃小嘴也可以一次過咬晒咁多層,而且醬汁唔會滴到四圍都係,細節位超級加分而且黑松露醬放在漢堡扒與麵包之間,食嘅時候就會食到超級濃郁的黑松露味,而漢堡食落都好Juice,唔會乾柴柴,另外其他配菜都非常新鮮,可以感受到他們對食物的質素要求可以話係我食過咁多間Cafe之中,數一數二好食嘅漢堡包其實店內的裝修風格都很舒服,但奈何對住嘅景觀唔好 😮‍💨嘥晒以上