2022-01-26 3137 瀏覽
冇得去旅行嘅日子唯有製造一啲遠行嘅體驗😎係咪我大鄉里出城😂原來咁多人去科學園!所以嚟到朋友介紹嘅餐廳都坐唔到户外位置,望唔到綠油油嘅草地😩下次要book定位呀💪🏻想chill要relax一定要坐outdoor😍手機落單好方便,減少接觸👍🏻<<蕃茄蓉肉丸寬條麵>>好有驚喜!佢emphasised係「蕃茄蓉」就知佢唔係茄汁意粉咁簡單!有圖有真相💁🏻‍♀️見到我隻叉撩起嘅麵條,上面已經掛住蕃茄蓉,所以每啖入口都係又香又濃!嗰陣酸香味超醒胃👍🏻配合埋好有咬口嘅寬條麵,簡直係咀嚼嘅一大享受😋肉丸大粒之餘仲好多粒!男朋友話如果office附近有得食就好!<<蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋>>絕對係要嚟俾我打卡啦🤪最鍾意睇拮穿個水波蛋,望住啲蛋黃流出嚟嘅時刻!! 治癒治癒🥰底下嘅英式鬆餅嗦晒啲蛋汁,配合埋Parma ham嘅鹹香~蘆筍+菠菜+沙律嘅點綴都另單調嘅白色同黃色增添咗色彩又健康!係水準之作💯呢度竟然有<<威靈頓牛柳>>食!原來仲要係限量嘅招牌菜!即叫即製! 要等30分鐘都等啦一場嚟到🤗價錢仲要比出面經濟貼
冇得去旅行嘅日子唯有製造一啲遠行嘅體驗😎
係咪我大鄉里出城😂原來咁多人去科學園!
下次要book定位呀💪🏻
想chill要relax一定要坐outdoor😍

手機落單好方便,減少接觸👍🏻
<<蕃茄蓉肉丸寬條麵>>好有驚喜!
有圖有真相💁🏻‍♀️
嗰陣酸香味超醒胃👍🏻
配合埋好有咬口嘅寬條麵,簡直係咀嚼嘅一大享受😋
肉丸大粒之餘仲好多粒!
男朋友話如果office附近有得食就好!
蕃茄蓉肉丸寬條麵

<<蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋>>絕對係要嚟俾我打卡啦🤪
底下嘅英式鬆餅嗦晒啲蛋汁,配合埋Parma ham嘅鹹香~
係水準之作💯
蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋

呢度竟然有<<威靈頓牛柳>>食!
原來仲要係限量嘅招牌菜!
即叫即製! 要等30分鐘都等啦一場嚟到🤗
價錢仲要比出面經濟貼地喎👏🏻
威靈頓牛柳

酥皮焗到又香又脆,可惜我嫌佢熟得滯! 再軟嫩啲就更正! 好彩唔乾😌
呢個啱啲唔鍾意食咁生嘅朋友~~~
威靈頓牛柳

<<Pineapple Sunset>>真係好似日落咁🌅