本人本身都好喜愛飲奶昔,有次公司同事突然提議試下叫呢間,就有咗第一次嘅嘗試喇❤️.因為我平時對茶口味情有獨鍾,所以選擇咗限定口味嘅培茶奶昔,味道超濃郁,奶昔會比平時出邪飲開嘅培茶Latte甜少少,但個人係非常喜愛亦覺得係咗多杯入面最出色的😆.其他同事有叫酒精類奶昔,當中最推介會係酒鬼焦糖香蕉味,酒精部份係加入咗Rum,但飲落一啲都唔會苦,入口先係甜嘅焦糖香蕉奶昔味,後尾先會再有少少rum出返嚟。另外有杯Baileys Coffee Milkshake都唔會太苦,而且兩者味道好夾。如果鍾意酒精濃少少我會建議叫Brandy Mint Chocolate,佢會偏苦少少感覺酒精濃度好似高啲,個人就冇咗鍾意呢杯。

外賣送餐