星期五晚收工落大雨,行到門口好多人排隊😢 所以第日預早佐6點再黎過🥰 yeah! 唔洗等位不過2人枱好細,枱距有啲逼,坐佐唔夠一陣已經full house嚕~Staff話booking比較多,指定時間前要交枱,除佐坐得唔係好鬆動之外,食物真係高質😋 而且選擇相當多!200蚊有找試到晒3款♥️唔好睇佢每樣一杯仔咁,其實份量都好多,食完真係飽架!🦀松葉蟹肉蟹膏丼✨勁好食!第1次對蟹膏咁讚不絕口非常濃郁!唔係死咸個種濃味一擺落口”唔…好正啊!”🤣 🧡海膽丼✨佢地既海膽好甜,但海膽味唔太重,不過食落完全冇個啲腥味苦味,好新鮮🥰🐋香葱吞拿魚腩蓉丼✨份量好多漲卜卜架!口感好軟綿夾住啲香蔥好香口☺️ 加返小小鼓油一齊好好食😋之後呢個丼就係,我黎呢到既目的🤩本人好中意食左口魚,入口即溶既感覺而且以佢索價$138食到咁大碗滿滿既左口魚,仲要配埋海膽,真係勁抵食啊‼️個碗好深 赤醋飯份量勁多👍🏻 絕對唔係hea你🤣左口魚好滑油脂感好夠😍 擺落口就溶化啦不過我覺得個火炙味差少少,但都已經好高分❤️飯卷包住吞拿魚蓉同青瓜上面分別鋪佐吞拿魚蓉,海膽同三文魚籽三文魚籽咸咸地好鮮甜,令到成個卷冇咁單調☺️📎懶人小總結:想食既
星期五晚收工落大雨,行到門口好多人排隊😢
所以第日預早佐6點再黎過🥰 yeah! 唔洗等位
不過2人枱好細,枱距有啲逼,
坐佐唔夠一陣已經full house嚕~
Staff話booking比較多,指定時間前要交枱,
除佐坐得唔係好鬆動之外,
食物真係高質😋 而且選擇相當多!

三色丼

200蚊有找試到晒3款♥️
唔好睇佢每樣一杯仔咁,
其實份量都好多,食完真係飽架!

🦀松葉蟹肉蟹膏丼✨
勁好食!第1次對蟹膏咁讚不絕口
非常濃郁!唔係死咸個種濃味
一擺落口”唔…好正啊!”🤣

🧡海膽丼✨
佢地既海膽好甜,但海膽味唔太重,
不過食落完全冇個啲腥味苦味,好新鮮🥰

🐋香葱吞拿魚腩蓉丼✨
份量好多漲卜卜架!口感好軟綿
夾住啲香蔥好香口☺️ 加返小小鼓油一齊好好食😋

之後呢個丼就係,我黎呢到既目的🤩
火炙左口魚邊丼

本人好中意食左口魚,入口即溶既感覺
而且以佢索價$138食到咁大碗滿滿既左口魚,
仲要配埋海膽,真係勁抵食啊‼️
個碗好深 赤醋飯份量勁多👍🏻 絕對唔係hea你🤣
左口魚好滑油脂感好夠😍 擺落口就溶化啦
不過我覺得個火炙味差少少,但都已經好高分❤️

平成卷
飯卷包住吞拿魚蓉同青瓜
上面分別鋪佐吞拿魚蓉,海膽同三文魚籽
三文魚籽咸咸地好鮮甜,令到成個卷冇咁單調☺️

📎懶人小總結:
想食既朋友記得book定枱/預早6點啲時間黎會易啲有位!份量覺得對得住價錢,今次食既每一樣都有海膽,中意食海膽既朋友真係走唔甩🤣 蟹膏,左口魚非常推介👍🏻 店鋪食物種類好多,配搭好岩客人心意👍🏻 黎一次真係試唔晒咁多,相信一定會再二訪試埋其他🤣 我見熟食既賣相都相當吸引啊!