長沙灣最近又有一間新開Cafe,餐廳裝修以波希米亞風為主,樓高兩層,環境舒適,佈置好有心思❤️門口仲有個好靚嘅滕製鞦韆打卡位,好有度假感覺,滿足下大家既旅行癮。食物主打西式fusion菜,味道不過不失,份量唔算多,男仔就未必夠飽。餐廳試業期間有88折優惠,可以先上OpenRice/ Whatsapp book位,外賣自取仲有75折優惠💪🏻————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🍟英式炸魚薯條 $78 薯條炸得香脆,炸魚就有啲失望,皮比較厚,唔夠香脆,調味唔夠突出。小店仲喺試業期間,希望可以再改善💪🏻💡味道:🌕🌕🌑🌑🌑⠀⠀⁣⁣⁣⁣🍔假日拼盤 $88拼盤有迷你漢堡、雞翼、炸魚、薯條、炸蝦,超豐富‼️雞翼、炸蝦香口,唔會太油膩。💡味道:🌕🌕🌗🌑🌑⁣⁣🍹水果茶(跟餐飲品) 飲品冰凍解渴,啱曬夏天飲,味道偏甜。💡味道:🌕🌕🌗🌑🌑💡環境:🌕🌕🌕🌕🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣💡服務:🌕🌕🌕🌗🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣💡性價比:🌕🌕🌗🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌑

英式炸魚薯條

🍔假日拼盤 $88
💡味道:🌕🌕🌗🌑🌑
⁣⁣
水果茶

🍹水果茶(跟餐飲品)
 飲品冰凍解渴,啱曬夏天飲,味道偏甜。
💡味道:🌕🌕🌗🌑🌑

💡環境:🌕🌕🌕🌕🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣