旺角 📌【 雞翼山 】旺角彌敦道700號 T.O.P. This is Our Place 地下14號舗🎶 燒雞翼 ... 我自細鍾意食🎶 坐車去旺角成日經過呢間【 雞翼山 】尋日早收工,特登過嚟旺角買外賣雞翼 🍽️大鄉里嘅我,唔知道原來有部機可以自助落單 😆 呢度嘅雞翼多達10款,糾結咗一陣,我決定揀 Top.1【 文青玫瑰雞翼🌹】& 人氣【 黃金鹹蛋黃雞翼 🐤】我揀咗 $53 共六件 🤎【 雞翼山 】雞翼即叫即整,製作約 10分鐘,全部新鮮熱辣辣,名副其實做到外層脆皮香口,內層肉質嫩滑多汁 😋🌹文青玫瑰雞翼先欣賞沾滿蜂蜜嘅雞翼,點綴著一片片玫瑰花瓣,散發著陣陣玫瑰花香,香甜清新,不甜不膩,而且好有口感,怪不得之係 Top one,超喜歡唷🌹🐤 黃金鹹蛋黃雞翼 鹹蛋係我嘅超級鍾意嘅東東 🧡 呢個沾滿黃金鹹蛋黃嘅雞翼,莎莎口感,滿口都係濃郁鹹香嘅蛋黃醬,完全係邪惡爆曬燈 ! 令人有一吃再吃的失控感。 痴線 🔥 勁好食 • 勁好食 • 勁好食🔥🔅 總括而言,【 雞翼山 】係我食過最好味嘅雞翼 🤎 如果話【 雞翼山】可能係世界上最好食嘅雞翼↝相信也不誇張 🤭 仲有好多特別嘅口味,我都好想試
旺角 📌【 雞翼山 】

🎶 燒雞翼 ... 我自細鍾意食🎶

🌹文青玫瑰雞翼

🐤 黃金鹹蛋黃雞翼

🔅 總括而言,【 雞翼山 】係我食過最好味嘅雞翼 🤎 如果話【 雞翼山】可能係世界上最好食嘅雞翼↝相信也不誇張 🤭 仲有好多特別嘅口味,我都好想試 ↝ 期待回訪 🩵

#雞翼山
#燒雞翼 #旺角美食 #旺角中心 #鹹蛋黃 #玫瑰花 #不要儀態
2024-02-20
  • 黃金鹹蛋黃雞翼