The Place

餐廳: The Place
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: The Place
資訊:

最近同男朋友去咗朗豪坊附近嘅香港康得思酒店 The Place食自助餐😋 佢嘅新主題「饕饗海之味」有龍蝦🦞即開生蠔🦪蟹腳🦀等等多款海鮮 啱晒鍾意食海鮮嘅朋友!另外仲有片皮鴨🦆 米芝蓮明閣叉燒 🐷蠔仔粥 刺身 沙律 芝士 串燒同埋燉湯等 亦有多款甜品 例如waffle 榴連雙皮奶同台式仙草凍等等❣️大滿足🤰🏻「饕饗海之味」自助晚餐刺身/壽司有三文魚 鯛魚 吞拿魚 希靈魚 馬刀貝同阿根廷紅蝦等等刺身 我同男朋友都好鍾意佢嘅馬阿根廷紅蝦🦐 大大隻好鮮甜又好彈牙 我哋都食咗好多隻😆另外佢有個好特別嘅壽司球 我揀咗龍蝦沙律同埋辣三文魚 壽司球外面酥脆入面係壽司飯 口感好特別!海鮮有新鮮龍蝦 蟹腳 麵包蟹 鮮蝦 翡翠螺等等每款海鮮都好新鮮啖啖肉😋 重點係仲有新鮮即開嘅生蠔 口感Creamy唔腥🦪😛 熱葷有燒牛肉 燒春雞 片皮鴨 蒜蓉蒸蝦 海膽蒸蛋等 鐵板燒有豬肉串 羊肉串 紐倫堡腸等亦有自選湯麵 同我覺得最好食嘅米芝蓮明閣叉燒!叉燒焦香仲好多汁 另外仲有好足料好好飲嘅燉湯同埋蠔仔粥😋 甜品有榴槤雙皮奶 仲有waffle🧇 多款Mövenpick雪糕🍨 麵包布甸 葡撻 台式仙草凍 生果等等🥰 亦有好多

米芝蓮明閣叉燒

有新鮮龍蝦 蟹腳 麵包蟹 鮮蝦 翡翠螺等等

熱葷
片皮鴨

甜品
有榴槤雙皮奶 仲有waffle🧇 多款Mövenpick雪糕🍨 麵包布甸 葡撻 台式仙草凍 生果等等🥰 亦有好多款唔同嘅蛋糕/奶凍 例如:意大利大福 芋頭忌廉卷蛋 白桃啫喱 芒果奶凍 開心果蛋糕等等 甜品幾好食!而且啲甜品賣相都好靚💕

成人:每位港幣 758
小童:每位港幣 498
(星期一至四)

成人:每位港幣798
小童:每位港幣 598
(星期五至日、公眾假期及其前夕)

供應時間:晚上6時半至晚上9時45分
可加$58暢飲汽水及果汁,或加$78升級享用無限添飲精選氣泡酒、餐酒及生啤酒🍻
米芝蓮明閣叉燒
壽司球