餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

Lasagna Bolognese 💰118比較乾身 食落千層麵層同層中間既餡唔算話多 口感唔夠豐富 正正常常~Black Truffle Scramble Egg Bagel 🥯 💰108呢個係大家去都會試既Bagel,一上檯已經好香黑松露味👀 炒蛋食落亦好香松露味之餘夠滑身 但食多少少略嫌有少少膩 而個bagel 食落就冇乜驚喜🤧Crab Guacamole 🥑 💰138呢一個都係呢度必食之一😚 但呢個真係冇介紹錯! 我同fd子都覺得好好食😋佢蟹肉牛油果同個芝士脆片好match🤩 而且蟹肉味好岀,牛油果亦無苦味 但又唔會令其中一樣食物喧賓奪主又可以突顯到每樣食物嘅味道😳另外啲配菜加蕃茄仔配埋面頭個醬都岀色 大推呢個!🤓Baileys Latte (Set drink +💰30)第一次飲熱既baileys latte,但有幾好飲喎😳 佢唔會好甜,亦有少少咖啡嘅香味 奶味偏重~~Espresso Tonic 💰58杯tonic都幾好飲😳 啡底唔會有豆嘅燶味 好易入口 飲落易都有fresh既感覺😚Ps 我哋去嗰日有落雨,坐正open area 都見到有啲昆蟲😰 但戶外真係冇辦法,如果撞正

Lasagna Bolognese 💰118

Crab Guacamole 🥑 💰138

另外啲配菜加蕃茄仔配埋面頭個醬都岀色 大推呢個!🤓

Espresso Tonic 💰58

Ps 我哋去嗰日有落雨,坐正open area 都見到有啲昆蟲😰 但戶外真係冇辦法,如果撞正落雨,驚昆蟲嘅建議揀返室內坐😳😳
$250 (早餐)