本身都鍾意啲餐廳門面係比較多木嘅裝飾,行過就俾佢嘅門面吸引咗,適逢禮拜尾chill chill哋,入去輕鬆吓。餐廳坐滿晒都唔會太嘈,唔會覺得好侷促,個感覺好良好。見到幾多一pair pair嘅couple或者朋友甚至係family嚟。我嗌咗Egg Benedict配三文魚,咖啡係LatteEgg Benedict 配三文魚佢嘅Bended係驚喜滿滿,首先佢嘅份量比想像中大,冇諗過佢係會比成粒牛油果,通常喺出面食嗰啲比半個㗎咋嘛😂另外,佢個包唔係實得得嘅muffin,係好鬆軟嘅豬仔包。咬落去嗰下俾佢嘅牛油香衝擊到。Latte (nutty)嗌咖啡嗰陣佢會問鍾意fruity or nutty ,亦都係我比較欣賞嘅地方。我個人本身就比較鍾意nutty嘅咖啡,而佢呢一杯真係幾好飲。推介同朋友嚟gathering嘆吓

我嗌咗Egg Benedict配三文魚,咖啡係Latte

Egg Benedict 配三文魚

Latte (nutty)

推介同朋友嚟gathering嘆吓
Egg  Benedict  (with  Salmon)
Latte  (Nutty)
Egg  Benedict  (with  Salmon)