之前睇完yellopenrice, 一直都想試下申子!今日終於食到啦!三點幾去食,基本上唔洗等位就入到去🙊 餐廳防疫做得唔錯,一入到嚟就會幫你探熱同吱搓手液👍🏻 食得放心❤️蓬鬆玉子$98好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)✅賣相吸引,好適合打卡✅蛋好嫰滑,質感少少似炒蛋⚠️略鹹,但可接受,醬汁似大阪燒隻汁,好惹味❤️三重芝士吉列千層豚肉$228之前喺日本食過一次吉列千層豬肉卷,吃完真係返唔到轉頭!🤤今次終於有機會喺香港再試~佢有分原味/三重芝士揀,但三重芝士係必揀!! 亦都係申子熱門菜式好長嘅拉絲呀~!!好食度:⭐️⭐️⭐️✨(3.5/5)✅炸皮好薄✅拉絲好長,芝士味濃,用咗兩款芝士✅有兩款醬汁提供⚠️要預等至少半個鐘,今次我都等咗好耐,以為漏單餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢可能少少貴,不過食物質素絕對對得住個價錢!唯一唔好就係野食等得比較耐,希望可以改善👀 另外職員態度好好,防疫亦做足,可以安心用膳!

蓬鬆玉子
❤️蓬鬆玉子$98
好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)
✅賣相吸引,好適合打卡
✅蛋好嫰滑,質感少少似炒蛋
⚠️略鹹,但可接受,醬汁似大阪燒隻汁,好惹味

三重芝士吉列千層豚肉
❤️三重芝士吉列千層豚肉$228

好長嘅拉絲呀~!!

好食度:⭐️⭐️⭐️✨(3.5/5)
✅炸皮好薄
✅拉絲好長,芝士味濃,用咗兩款芝士
✅有兩款醬汁提供
⚠️要預等至少半個鐘,今次我都等咗好耐,以為漏單

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️
2020-09-13