餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

想同幾個姊妹搵個地方吹吓水Hea下,又唔想咁多人就揾左衣到☺️自成一角既餐廳,舖頭唔係好大我哋都果斷叫咗佢最出名嘅意大利黑松露醬炒滑蛋貝果🥯!❤️❤️❤️一試番尋味😂黑松露好濃,蛋好滑!完全做到同個名一樣嘅好食🥳好食到我地幾個最後都叫晒呢個仲俾老闆笑住咁話我哋點解唔試吓其他嘢😂Bailey latte 唔錯,不過如果濃d就好d.下次叫少冰應該冇問題嘅😊我哋一路吹水吹成晚都冇俾人吹話要走老闆人好好,仲送咗盆荔枝俾我哋食☺️當我哋走嘅時候仲同老闆用音樂交流咗一陣,好正!餐廳出邊嘅有部鋼琴,可以彈下,有微風! 小確幸既感覺🤩🤩

自成一角既餐廳,舖頭唔係好大

我哋都果斷叫咗佢最出名嘅
意大利黑松露醬炒滑蛋貝果🥯!❤️❤️❤️
一試番尋味😂
黑松露好濃,蛋好滑!完全做到同個名一樣嘅好食🥳
好食到我地幾個最後都叫晒呢個
仲俾老闆笑住咁話我哋點解唔試吓其他嘢😂

我哋一路吹水吹成晚都冇俾人吹話要走

老闆人好好,仲送咗盆荔枝俾我哋食☺️

2023-06-29
  • 意大利黑松露醬炒滑蛋貝果