2023-12-10 203 瀏覽
同朋友出開銅鑼灣突然想飲野就去左呢間KUMO Lounge吧試下😃,呢間吧既特色係以黑色水泥為主的型格風酒吧。牆身有各式各樣紋狀石屎牆夠哂特別,一入門口仲有柔和流動的燈牆畫,感覺好優雅,仲有幾塊落地玻璃可以望到銅鑼灣嘅五光十色夜景,攞住杯酒望住個夜景好高尚的感覺,店內提供各式各樣的經典 Cocktail和自家調配的 Cocktail給客人選擇,適合朋友聚會時微醺放鬆一下,打卡之選👍🏻今次主題夏Cocktail之選揀左Tipsy Punch同埋Better with Bubbles,二杯賣相都好靚👍🏻😂Tipsy Punch:賣相好似好似竹筒咁上面刻有好似大象既圖案落去,好似象徵有象神加護咁😂個杯好靚我都影左好耐👍🏻飲落去感覺係芒果+波羅+百香果仲有少少益力多味溝埋一齊既口感,我都幾鐘意飲呢個口味😋Better with Bubbles:而呢杯就有橙去做主題既Cocktail,溝埋CITRUS VODKA+BUBBLY味道都唔錯👍🏻
Tipsy Punch:
Better with Bubbles: