2023-08-05 803 瀏覽
晏早流流起左身。。緊係搞個靚早啦。。仲去埋中環搵食添。。其實係就返我朋友收通去食下野見下。。咁早其實好少ᑕᗩᖴE會開左。。好難先搵到間又多少少野食揀下嘅ᑕᗩᖴE。。去到仲要個ᖴEEᒪ都幾好。。OᑌTᗪOOᖇ仲放左幾張枱。。超寫意。。仲有佢呢區都好多人養加狗。。我坐底食野都勁多狗狗圍住。。鍾意狗狗嘅朋友一定好開心。。佢啲野食雖然款式唔算好特別。。但都算好味架。。咁早有咁豐富嘅早餐。。成個人都回魂。。精神晒😄..🥗ᗩᒪᒪ ᗪᗩY ᗷᖇEᗩᗪᖴᗩST..📍 Common Ground (上環)上環城皇街19號地舖..@commongroundhk..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hk
晏早流流起左身。。緊係搞個靚早啦。。
仲去埋中環搵食添。。其實係就返我朋友收通去食下野見下。。
咁早其實好少ᑕᗩᖴE會開左。。
好難先搵到間又多少少野食揀下嘅ᑕᗩᖴE。。
仲有佢呢區都好多人養加狗。。我坐底食野都勁多狗狗圍住。。
鍾意狗狗嘅朋友一定好開心。。
佢啲野食雖然款式唔算好特別。。
但都算好味架。。咁早有咁豐富嘅早餐。。
成個人都回魂。。精神晒😄
🥗ᗩᒪᒪ ᗪᗩY ᗷᖇEᗩᗪᖴᗩST
📍 Common Ground (上環)
上環城皇街19號地舖
@commongroundhk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#commonground#commongrounghk#centralfood#centralcafe#sheungwan#sheungwanfood#sheungwancafe#中環美食#上環美食