2019-02-17 1010 瀏覽
🌮早排睇完Netflix嘅The Final Table,發現其中一位參賽嘅Taco King 原來喺香港都有間墨西哥餐廳,星期二即刻捉埋幾個friend去試吓😎⠀⠀位於堅尼地城嘅 11 Westside 逢星期二都會做 #TacoTuesday 嘅promotion,所有taco同啤酒都有半價,完全滿足到我嘅食量🤤🤤🤤⠀⠀先講第一款Carne Asada牛扒taco,細細個taco裝滿曬燒過嘅牛扒條,醬汁辣辣哋好惹味,係全晚最高評分嘅taco!⠀⠀之後兩款Al Pastor同Baja Fish分別係豬肉同炸魚嚟,豬肉加入咗菠蘿所以味道帶甜,但係就會辣少少;而炸魚都幾脆,味道溫和少少,整體都好食嘅!⠀⠀另外我哋亦都叫咗一個Carne Asada Fries,份量絕對足夠4個人share,叫埋啤酒就perfect曬啦!⠀

Carne  Asada
Carne  Asada  Fries