2024-01-14 71 瀏覽
我都唔明這些所謂居酒屋可以到現在還可以生存落嚟,我張單以上所有食物除了燒飯團同烏冬之外,所有食物都是輕微暖或者凍的,同嗰個所謂經理講但一啲反應都沒,有只會識話我同師父反映一下,最離譜就是我七點鐘入座已叫燒魚鮫,九點鐘我埋單離開還未到,我以為可以取消,到樓下埋單的時候,他跟我說已經燒緊仲有十分鐘就完成,燒魚鮫要2個鐘?服務員同我講攞走好唔好,咁都冇辦法我就攞走吧,但他即刻同我講要收取外賣費用,不是我想外賣的是他漏單,其實還有其他幾樣東西都未到,但我所有都沒有要走了,還有一件事就是我在openrice訂枱的時候,因為他8個位沒有得訂,所以我打電話到餐廳跟他說,他說可以一樣有85折給我的,但到埋單的時候他跟我說不可以,我都不聽他說了,索性盡快埋單離開这不知所謂的地方,呢D咁嘅食物質素,呢D咁嘅服務態度,真係十分影響其他真的用心做的居酒屋,怪唔之得香港人北上消費,因為多得這些不知所謂的食館,簡直係行業裏面的害群之馬,希望唔好再有受害者,所以我出呢段身受其害的感受。