𝟛𝟙.𝟘𝟟.𝟚𝟘𝟚𝟛《中學時期感覺嘅酸辣米線🍜》ت 蜀意 (北角) ت📍北角電氣道180號百家利中心地下2C號舖 📍經開北角想食碗酸辣米線,咁啱見到有間好似新開咗個排嘅米線就入咗去試吓✨店面嘅座位唔算多,但唔會話坐得唔舒服👻食物方面男朋友話食完覺得中學嘅回憶翻哂嚟喎🤪記得嗰日好熱,老闆娘好好人咁請咗我哋飲檸茶,勁感動😭𐂂 招牌豬扒酸辣米線 ($48)價錢合理而且份量足🙌🏻湯底雖然普通但肉眼可見滿瀉的配料令我回憶起中學嗰陣成日食嘅一間米線店🥺啲炒花生新鮮香脆令到成磅麵口感增加咗🥳豬排本人軟嫩但唔覺油膩,入味而且份量足夠😆𐂂 凍檸茶係好飲嘅檸茶!꧁評分꧂🍴食物: 4/5💰性價比: 3.8/5🪴服務: 3/5✈︎ 店鋪資訊✈︎💸人均消費: $100內🈚️加一服務費🔖餐廳分類 🔎 #hkfoodieat_北角 #hkfoodieat米線🥢
𝟛𝟙.𝟘𝟟.𝟚𝟘𝟚𝟛
《中學時期感覺嘅酸辣米線🍜》

ت 蜀意 (北角) ت
📍北角電氣道180號百家利中心地下2C號舖 📍

招牌豬扒酸辣米線

𐂂 招牌豬扒酸辣米線 ($48)

𐂂 凍檸茶
係好飲嘅檸茶!