2023-11-22 261 瀏覽
˜”*°•.˜”*°• Orka。•°*”˜.•°*”˜✥ Avo Toast 我係勁中意食Toast, 勁多牛油果🥑蓉, 好creamy, 上面仲小小堅果, 再加上酸種面包🫶🏻口感層次豐富同好食✥ Holloumi Cheese 🧀 呢個Holloumi Cheese 煎過後, 芝士上面鋪上左小小楓糖, 味道較為鹹香帶小小甜, 食落去口感係外硬內裡微微軟上碟賣相好靚✥ Steak & Fries 牛煎得好香🫠佢哋嘅牛真係好高質牛味濃肉質軟腍🤤唔經唔覺好快就食晒佢另外有附上芥末醬, 不過我覺得佢本身嘅牛好好食原汁原味已經好正🤭薯條🍟亦都炸得好香脆✥ Eggs Benny BaconEggs Benny 都係我至愛之一💖蛋整到脹卜卜咁切開佢內裏嘅蛋黃即刻流出黎🥰蛋味好香濃必食之一✥ Dark Chocolate Delight 呢個蛋糕對我嚟講真係超有驚喜😂我絕對誠意推介, 呢個黑朱古力蛋糕係超香濃嘅黑朱古力味, 唔會太甜帶少少少少苦甘味道蛋糕入邊有慕絲, 果仁同少少朱古力口感好豐富🤤真係堅好食✥ Cream Burlee with Earl Grey Ice佢哋嘅甜品不得不說真係做得太
˜”*°•.˜”*°• Orka。•°*”˜.•°*”˜

✥ Avo Toast

切開佢內裏嘅蛋黃即刻流出黎🥰蛋味好香濃
必食之一

✥ Dark Chocolate Delight
呢個蛋糕對我嚟講真係超有驚喜😂
蛋糕入邊有慕絲, 果仁同少少朱古力
口感好豐富🤤真係堅好食

佢哋嘅甜品不得不說真係做得太出色
呢個焦糖燉蛋勁香濃嘅蛋味, 而且食落去質感好滑又creamy, 上邊燒咗一層薄薄脆脆甜甜嘅焦糖, 加埋一齊食真係好滿足, 另外覺得特別之處就佢既Earl Grey Ice🫠
其他餐廳好少食到, 個雪糕真係有香濃嘅茶香🤩愛了❤️

✥ Immuno Sunshine
飲品賣相真係好Sunshine🤣
飲落去有芒果熱情果既味, 好飲

✥ Apple Beet Juice
有淡淡的蘋果汁味, 唔算太甜