餐廳: 五行
資訊:

2024-03-26 17 瀏覽
收工晚餐要食自己~就嚟試呢到既拉麵~今個食評分開左2餐~因為嚟到既時候已經諗定下次想試咩就一次過出第一次食左GOGYO Kogashi Shoyu Tsukemen $98嚟到個湯好滾好夠熱焦香醬油沾麵,個湯真係超濃超掛麵麵條夠凍,唔會因為個湯太熱食唔到整體覺得好食又夠飽Miso Pork Belly $25 期間限定時段7折食得出即叫即燒,好香燒烤味同味噌好入豚肉味,好食第二餐食左LAWAY’S Roasted USDA Prime Beef Consomme Ramen $148法式牛清湯拉麵,夠晒特別,不過份量較少,個人覺得算好食,湯我都飲晒,不過重口味既我要再食都會係簡番沾麵/再試其他
收工晚餐要食自己~就嚟試呢到既拉麵~
今個食評分開左2餐~
因為嚟到既時候已經諗定下次想試咩
就一次過出
第一次食左

嚟到個湯好滾好夠熱
焦香醬油沾麵,個湯真係超濃超掛麵
麵條夠凍,唔會因為個湯太熱食唔到
整體覺得好食又夠飽
Miso Pork Belly $25 期間限定時段7折

食得出即叫即燒,好香燒烤味同味噌好入豚肉味,好食
第二餐食左