想食正宗日本大阪風味嘅大阪燒🇯🇵, 我強烈推薦呢間!食過幾次, 回頭率相當高!最近仲推出咗京都県限定菜單, 有幾款肉祭新品, 要試試𓌈由日本師傅主理🧑🏻‍🍳, 坐鐵板燒吧枱用餐, 可以近距離欣賞日本師傅烹調料理, 而且呢度好有氣氛, 感覺置身於日本當地嘅鐵板燒餐廳~🥩鹿兒島黑毛和牛扒 和牛扒脂肪分佈均勻, 牛肉肉質鮮嫩, 肉味香濃, 蘸上芥末豉油, 又有別一番風味~🥢大阪御好燒加麵推介👍🏻 即叫即整, 裡面加入炒麵、椰菜同豚肉, 最後淋上秘製御好燒汁同美乃滋。日本師傅建議我哋喺大阪燒上撒上枱上供應嘅鰹魚粉及海苔粉作調味~ 大阪燒外圍煎至焦脆, 內裏鬆軟濕潤, 帶麵粉香, 配上甘甜濃郁嘅御好燒汁, 好惹味😋!🥢明太日本玉子卷 推介👍🏻 使用日本雞蛋🥚, 玉子卷色澤金黃, 非常蓬鬆嫩滑, 蛋香味濃, 仲有蛋汁, 裏面加入明太子, 加添一點鹹香味~

🥩鹿兒島黑毛和牛扒

🥢大阪御好燒加麵