第一次來到橋香園,而我都好肯定亦會係最後一次。非常恐怖嘅服務,入到去先啱啱坐低,餐牌都未拎出黎睇就已經問你要食咩,拎完餐牌出黎都未完全睇晒有咩餸揀,已經又問你要食咩,同佢講轉頭先、睇睇先,完全無視你講嘅野,中年男店員對客人呼呼喝喝,前後俾佢Chur咗3次,問題係間店完全唔多人,仲有好多張吉枱。落單時又成日記錯聽錯,完全冇用心聽客人講野,其實唔止我呢枱,佢每一枱都係咁,成日搞錯晒啲野,要客人好有耐性咁不停重複要咩餸。終於落完柯打,佢印返張單嚟,其實你直接放喺枱面咪得,如果驚俾風吹走咪攝落紙巾盒底或者搵野壓住,但佢唔係,佢係要客人親手接佢張單,仲要喺人面前揚兩揚咁暗示你去拎佢張單,真係想問咩態度黎?接完佢張單之後,等食期間我重新拎返個餐牌出黎影相,順便再睇多次其實佢有咩餸揀,因為剛才真係俾佢Chur到嗱嗱聲落單就算,但佢好似驚我睇蝕佢個餐牌咁,先啱啱影完張相就已經西口西面咁將個餐牌攝返去旁邊,其實野食又未到,客人又唔係多,但就讓人完全感受到一種不被歡迎嘅感覺,真係好差。上到枱啲野都係甩甩漏漏,成日將唔同枱嘅客人碗米線搞錯,而同佢講話唔係我嘅就一句唔好意思對唔住都冇,好似老奉咁,仲要大大聲大

上到枱啲野都係甩甩漏漏,成日將唔同枱嘅客人碗米線搞錯,而同佢講話唔係我嘅就一句唔好意思對唔住都冇,好似老奉咁,仲要大大聲大條道理話「係呀我知唔係你嘅,擺住先轉頭拎返走」,錯都好似錯到佢啱晒咁,真係第一次見。

分別叫咗一碗湯米線同一碗撈米線,先講湯米線,揀咗兩餸(魚卷、肥牛)、清湯,米線口感真係冇咩特別,唔會話特別煙韌,魚卷應該都係出面拎貨返黎,所以味道同樣普通無特別,肥牛有3條,口感有啲韌,揀肥牛仲要額外加1蚊,個人覺得唔太值。湯米線有好多配料,其中有好多酸菜令到味道偏酸同好濃,如果酸菜份量少返啲應該就冇咁重口味,食完返到屋企都好口渴,睇黎味精都幾重。撈米線要咗四餸(乍醬、牛展、雞翼、生菜),牛展幾入味,但係滷水雞翼就完全唔夠味,得個表面有色,但係入面啲肉完全唔入味,配料調味同樣都係味道偏濃,同上次喺第二間所食到嘅撈米線真係差得遠。食物本身又唔係話好出色,仲要受埋啲咁差劣嘅服務態度,真係不了。
2019-07-02