-滿心期望左呢間日本fusion餐廳好耐! 😊wa 真係好有驚喜 食得好開心❣️一出lift 神秘既感覺就帶晒出黎 😮用左一個暗黑位帶出左佢地既招牌同高級感 好特別! 😍店員帶到我地去位坐底個時 仲更加驚訝到我地 😲真係好似間店既介紹片一樣 彷如置身於翠綠既綠寶石裝飾入面咁😳Akagai赤貝刺身☺️ 好新鮮味 帶小小自身既甜味😉中間包住蘆筍同蔥 配左小小辣醬 食落有番d口感又吊到個味出黎👍🏼食落又fresh又開胃 唔錯~~😋Shredded Celtuce Salad呢個沙律用左萵筍刨成絲☺️再配搭三文魚籽柴魚片 同蘿蔔蓉 同鰹魚汁調味😙份量都比想像中多同埋好清新 涷冰冰入口好舒服😜Caramelized Pumpkin南瓜一上台 勁香焦糖同杏仁味❤咬落小小焦香既焦糖味好正 好脆🤩再者食到南瓜平體又好軟林林 原汁原味🥳同埋擺盤好精緻 好用心😍Charcoal Grilled Eel正呀 又有表演睇又好食🥳當鰻魚上枱後 店員會係我地面前用舊竹炭煙燻鰻魚表面😏燒完之後 鰻魚外皮入口脆卜卜同埋好香炭香味🤓魚肉十分勁彈牙又厚實 完全冇腥味😝A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando
滿心期望左呢間日本fusion餐廳好耐! 😊

正呀 又有表演睇又好食🥳
當鰻魚上枱後 店員會係我地面前用舊竹炭煙燻鰻魚表面😏
燒完之後 鰻魚外皮入口脆卜卜同埋好香炭香味🤓
魚肉十分勁彈牙又厚實 完全冇腥味😝

我最期望就係呢個極厚既A4 級嘅吉列和牛竹炭三文治!!!!🐮🥪❤️‍🔥
OMG 真係 真材實料 勁厚既和牛😭

AOAO Sangria
酒味唔係好濃 好fresh😇
青瓜味都比較凸出 又打到又好飲🍹

Dry Martini
Order個時店員仲會主動問您 個底想用gin 定 vodka🤓
咁呢杯酒就相對即刻濃好多 重酒精味喔🍸

最後想講 餐廳空間感大足 舒服得黎又好高級大體❤️
出面仲有露天酒bar位 好chill~~ 😎
無論係2人拍拖傾心事 定成班人gathering都好岩係呢到相聚!!! 🥂

AOAO
📍皇后大道中38號萬年大廈14樓