有冇人同我一樣咁鍾意食雞翼?🐔💕💕幾年前食過呢間雞翼專門店【Wingman】🫶🏼最近心心念念勁想食雞翼,所以再次回訪呢間雞翼店,同埋揀左十款口味雞翼放題😍♣ 十款口味雞翼放題 $188/位 ♣呢個價錢除左飲食雞翼之外,仲包全飲汽水🥤唔洗擔心食到口乾冇野飲🤣可以好好解渴😁+$10仲可以叫凍檸茶添🍋❥ Lemon pepper 黑椒檸檬有土匪雞翼feel🤣加埋檸檬汁🍋清新又開胃,減低油膩感😙❥ Mongolian BBQ 蒙古燒烤味第一下聞落已經好香😍用左自家調配既孜然粉,加埋四川花椒,感覺麻麻辣辣,好有風味!❥ Thai sweet chilli泰式甜酸醬My favourite🫶🏼💕好juicy,甜甜酸酸再帶有微辣!面頭仲有炸蒜,好香口!❥ Cajun Spice紐奧良香粉有幾款香料,包括蒜粉、洋蔥粉、辣粉、香草🌿❥ Hoisin Glaze中式海鮮醬混合海鮮醬、蜂蜜、黑芝麻、洋蔥,味道甜甜地,越食越開胃😚❥ Buffalo 水牛城醬醬汁好多~超juicy❤️對於唔食得辣既我黎講,係岩岩好可以接受既辣度😳❥ Reaper死神醬上次食過超級超級辣🌶️🌶️🌶️🥵🥵🥵所以今次冇order到!鍾意食辣
有冇人同我一樣咁鍾意食雞翼?🐔💕💕
幾年前食過呢間雞翼專門店【Wingman】🫶🏼

♣ 十款口味雞翼放題 $188/位 ♣

❥ Lemon pepper 黑椒檸檬
有土匪雞翼feel🤣
加埋檸檬汁🍋清新又開胃,減低油膩感😙

❥ Mongolian BBQ 蒙古燒烤味
第一下聞落已經好香😍

❥ Thai sweet chilli泰式甜酸醬
My favourite🫶🏼💕
好juicy,甜甜酸酸再帶有微辣!
面頭仲有炸蒜,好香口!

❥ Cajun Spice紐奧良香粉
有幾款香料,包括蒜粉、洋蔥粉、辣粉、香草🌿

❥ Hoisin Glaze中式海鮮醬
混合海鮮醬、蜂蜜、黑芝麻、洋蔥,味道甜甜地,越食越開胃😚

❥ Buffalo 水牛城醬
醬汁好多~超juicy❤️
對於唔食得辣既我黎講,係岩岩好可以接受既辣度😳

❥ Reaper死神醬
上次食過超級超級辣🌶️🌶️🌶️🥵🥵🥵
所以今次冇order到!
鍾意食辣既人不妨挑戰下🤣

❥ Expresso BBQ 咖啡香味
微微既咖啡苦香,配上雞翼,好特別既配搭☕️🤎
估唔到冇違和感,仲有驚喜呢!

❥ Cali style 加州風情
面頭鋪滿芝士🧀好邪惡!
食落仲帶有蒜蓉味💚
鹹鹹香香好滋味🙃

❥ Ranch田園風味
酸忌廉配洋蔥,食落味道酸酸地,幾清新開胃☺️
2024-04-30