去咗兩次依間灣仔咖啡店,人流都幾多而且聽對答聽得出好多人都係熟客😯我第一次去等緊咖啡嗰時,就心諗有咁多熟客咁依間實係正嘢啦🤔-點知嗰次我哋買咗三杯都覺得唔好飲😢太苦澀又偏酸,同事話係似紙皮味🤣我哋仲諗住唔會再去🙈點知我當晚post完story,就收到朋友回覆話依間咖啡正,佢話cold brew好飲呀💁🏻‍♀️-於是我就即管再去試多次啦😌專登嗌返同一樣嘢比較吓,果然今次好飲過上次好多呀🥰上一次應該真係控制得唔好咖啡沖得唔靚🤨都好彩有俾多次機會等我對佢改觀,雖然未必會特登再去,但如果再經過都可以再買嚟飲呀😌- Btw間舖頭雖然細,但都有得揀外賣或者堂飲嫁💁🏻‍♀️室內得一個位可以坐,同埋有圖1依張枱可以立飲😌而且舖頭個location都幾得意,睇圖4可以見到舖頭隔離係咁啱有個公共空間有啲長櫈嫁,好多人都會坐嗰邊嘆咖,飲完就會經嗰個窗口仔還返隻杯比鋪頭🤣