2020-10-05 280 瀏覽
一直都知道The Grill Room喺openrice好多好評😋今日喺某app發現有50% off嘅優惠,立即book枱,衝去食美味的晚餐😂星期日的尖沙咀好少人,今晚的餐廳亦不例外。不過餐廳招呼非常好,無因為我地係半價就懶理我地,仲俾左個靚位L型梳化我地坐👍🏻期間仲不停加水,真係非常值得讚揚!🔸燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉🔸肉眼扒非常嫩滑超級多汁,每一啖都好有牛味,好juicy,烤得好香!配上creamy嘅黑松露薯蓉,真係好好味呀!如果可以有多啲薯蓉就更好啦。評分:8.5/10⭐️價錢:$169 (原價$338)🔸燒吞拿魚扒配香草意大利青瓜🔸唔多食生嘢嘅我哋,本身問侍應可唔可以要全熟嘅吞拿魚扒,但對方回應話如果全熟就會好鞋口。結果我哋都係要返半生熟嘅吞拿魚扒。一試真係難忘!熟咗嘅吞拿魚嘅肉質加上中間未熟嘅吞拿魚嘅嫩滑,雙重口感,加上呑拿魚嘅肉汁,真係非常匹配。不得不讚嘅仲有佢嘅炒青瓜,每一粒都炒得有好香嘅牛油味同埋香草味,味道啱啱好。評分:9/10⭐️⭐️⭐️價錢:$94 (原價$188)呢個食物質素,環境,服務,如果俾正價,我都覺得值得。今次有五折真係非常超值,下次必定再來!

🔸燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉🔸
燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉

評分:8.5/10⭐️
價錢:$169 (原價$338)

🔸燒吞拿魚扒配香草意大利青瓜🔸
燒吞拿魚扒配香草意大利青瓜

評分:9/10⭐️⭐️⭐️
價錢:$94 (原價$188)

燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉
燒吞拿魚扒配香草意大利青瓜