📍大坑 𝚃𝚊𝚒 𝙷𝚊𝚗𝚐❝人氣曲奇熱店𝖢𝗈𝗈𝗄𝗂𝖾 𝖵𝗂𝗌𝗌𝗂𝗈𝗇🍪唔知點揀?! 一定要試呢4款味💯絕對唔會浪費卡路里!!😼❞曲奇全部都外脆內軟 中間有流心ganache🤤真正既”crispy, soft and gooey!”😋美式曲奇就預左偏甜同heavy架啦😈件件都好dense好有重量🍪🤩2個人share一塊滿足感剛好!🥳最好即時食✨如果拎番屋企食一定要焗番熱佢食(整番流心!)👍🏻🔥🍵𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐌𝐚𝐜𝐚𝐝𝐚𝐦𝐢𝐚 $50 (4.5/5)除左我自己target左佢係我首選一定要試既款之外 佢亦係最多人推介我食既一款! 超濃郁抹茶味🤤有粒粒夏威夷果仁同半融白朱古粒🥳🍊𝐂𝐢𝐭𝐫𝐮𝐬 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 $50 (4.5/5)以為得cheesecake個層 一搣開原來仲有朱古力流心ganache🍫柑橘味酸甜多一份fresh感😌好驚喜既係竟然有一陣都算濃既肉桂味😍🍫𝐄𝐩𝐢𝐜 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 $50 (4/5)好classic既朱古力款 食落好rich好濃郁 邊位有少少nuts🌰雖然好基本 間間曲奇店都一定有呢隻味 但朱古力控一定會首選呢款😋(我買比朱古力控男友🤣)🥜𝐏𝐞𝐚𝐧𝐮𝐭
📍大坑 𝚃𝚊𝚒 𝙷𝚊𝚗𝚐
❝人氣曲奇熱店𝖢𝗈𝗈𝗄𝗂𝖾 𝖵𝗂𝗌𝗌𝗂𝗈𝗇🍪
唔知點揀?! 一定要試呢4款味💯絕對唔會浪費卡路里!!😼❞

Matcha  Macadamia

🍵𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐌𝐚𝐜𝐚𝐝𝐚𝐦𝐢𝐚 $50 (4.5/5)

Citrus  cheesecake

Epic  chocolate

🍫𝐄𝐩𝐢𝐜 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 $50 (4/5)

Peanut  butter  n  jam
🥜𝐏𝐞𝐚𝐧𝐮𝐭 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐧 𝐉𝐞𝐥𝐥𝐲 $40 (4/5)
花生醬同果醬好夾🥳不過我會想再要多d花生醬ganache😆曲奇有白朱古力碎同核桃碎😎呢款最食得到曲奇dough既牛油香🤤

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Cookie Vission
大坑浣紗街6號全興樓地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_大坑

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_甜品
Matcha  Macadamia