雖然唔係咩特別日子,但男朋友忽然話要去食海鮮大餐🤤🤤見佢咁好興致就book咗呢間同朋友試過唔錯嘅shake shake海鮮袋嘆下🤪🤪👫🏻Set for two ($768)🦞Seafood Combo海鮮袋可以自選三款海鮮,加錢可以升級蟹腳同埋龍蝦😍😍我哋揀咗海蝦、海蜆同埋小墨魚仔😋配Mr Crab Cajun Sauce,少少辣好惹味🤤🤤店員會捧住一大袋海鮮袋去你面前,先再shake勻佢,又可以拍下片呃like🤫🤫海鮮shake shake袋入面除咗海鮮之外仲有粟米、薯仔同腸仔,非常足料👍🏻👍🏻海鮮數量都幾多,而且質素非常高,海蝦海蜆鮮甜,肉質彈牙🦐小墨魚仔沾上微辣嘅sauce後啖啖肉好惹味,有驚喜🐙🦪法式煮青口配香草忌廉汁 (+$30)我哋將每隻青口都沾上大量嘅香草汁,好creamy🤤🤤配送嘅蒜蓉包十分出色,滿滿嘅蒜蓉同牛油香,就咁食同沾香草忌廉汁食都好好味🥰🥰🦀蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯Risotto配上蟹膏同蟹肉,加埋南瓜係軟綿綿嘅質感🥰味道香濃,仲有大量嘅芝士灑喺面😋但一啲都唔會漏,好想食多個☺️套餐已經包咗兩杯house wine🥂可以加錢轉cocktails同其他飲品🍹

👫🏻Set for two ($768)

🦞Seafood Combo

法式煮青口配香草忌廉汁

🦪法式煮青口配香草忌廉汁 (+$30)

蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯
🦀蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯