今次既飯局係朋友安排既 佢好醒目地預早幾日就book定枱 所以去到唔洗點等就安排入座喇!真係抵讚!餐廳既環境唔錯 燈光暗暗地幾有情調 好適合傾計 (dating既話亦一d都唔失禮!) 職員亦好好服務 第一印象好好職員安排左我地坐bar枱 可以直接望入廚房廚房係半開放式 望落好乾淨企理好喇!開動喇!返工忙左成日 飲返杯啤酒消除疲勞先!首先黎既係「燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜」擺盤好靚 一於相機食先!吞拿魚扒既外皮燒得香脆 而裡面仲保持住鮮嫩既粉紅色 唔止賣相好 味道同口感更加好!食落仲有陣陣吞拿魚油香添呀!之後就係我地最期待既「燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉」肉眼扒上面既網紋好吸睛 牛既生熟度我地揀左median rare 肉眼扒切開好粉嫩 而且肉質細緻 仲保留到d肉汁 牛味亦十分濃郁 堅係牛有牛味!黑松露薯蓉好creamy 黑松露既香味加埋淡淡既奶香 好滿足呀!佢地仲榮獲OpenRice Best Restaurant Awards 2019 最優秀開飯西式餐廳添呀!總括黎講 佢地既食物質素 環境同服務都好好 基本上都冇乜野可以挑剔 抵佢地係OpenRice既排名咁高!
職員亦好好服務 第一印象好好
職員安排左我地坐bar枱 可以直接望入廚房
廚房係半開放式 望落好乾淨企理

好喇!開動喇!
返工忙左成日 飲返杯啤酒消除疲勞先!

首先黎既係「燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜」
擺盤好靚 一於相機食先!
燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜

之後就係我地最期待既「燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉」

肉眼扒上面既網紋好吸睛

燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜