2018-12-27 1839 瀏覽
尼間位於觀塘海濱長廊對面的MG cafe 。我想食好耐,今日聖誕節終於食到啦。今日我以fruit為主。尼間飲咖啡同食all day breakfast 為主。今日因爲係聖誕節,所以佢地特別出左張聖誕大餐menu.都抵食嫁。$2xx就有湯,主菜,甜品同飲品。同我散叫差唔多價錢。我同老公一齊黎。佢叫左份香煎牛肉眼扒。我就叫左份breakfast fantasy and butterfly mixed fruit tea.首先,聖誕套餐的餐湯黎啦,普通過唔普通,無咩特別的餐湯。主菜:香煎牛肉眼扒,煎得好好味。好juicy.初時以為佢主打all day breakfast.估唔到個牛扒都煎得好好。值得推薦。講番我自己份all day breakfast: breakfast fantasy. 好大份,入面有好多早餐野食。我覺得最特別好食係佢個炒蛋,炒蛋上面有黑松露醬,炒蛋下面係mushroom. 一齊食,好夾。好好味👍👍仲有佢既沙津以芒果醬黎做沙津醬,好fresh.甜甜的芒果味。仲有燒菠蘿,好特別既all day breakfast.其他的煙肉,茄豆,腸就普通,無咩特別啦。另外,我叫左杯but
首先,聖誕套餐的餐湯黎啦,普通過唔普通,無咩特別的餐湯。
仲有燒菠蘿,好特別既all day breakfast.
其他的煙肉,茄豆,腸就普通,無咩特別啦。
另外,我叫左杯butterfly mixed fruit.我推薦呀。賣相又靚又colourful.佢既沖法,令到一壺茶入面有兩隻色,底係新鮮菠蘿既橙黃色,而上面係紫色。仲有,沖出黎,有種濃濃的水果香味。飲落去唔係好甜,岩岩好。我好鍾意呀。因為又靚又好飲,簡直係色香味俱全。
鍾意清新的朋友仔,可以試下尼杯butterfly mixed fruit.本人真係極力推薦!

洋蔥湯
Breakfast  fantasy