Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
首先,係食物方面:(平均3.5分)🌟🌟🌟1.蜜糖芝士粉炸雞味道唔錯,值得叫🤤(4/5分)2.魚介湯鍋嘅湯底好味,不過魚糕稍微有d淡,我同D fd都覺得有D淡,想點醬,但冇提供醬,所以我地就點左煎餅個碟醬🙈(3.5/5分)3.蛋卷一上嚟個下,我心惗:點解好似比menu果個睇落短咁多嘅?😳味道都係比較淡,咬到粒粒蟹子,但味道唔出,如果好想試嘅朋友仔都可以試下,但我個人下次再食就應該唔會再叫尼個餸😂(2.5/5分)4.飲品方面就……見menu寫「牛奶梳打」,我expect係有個杯裝住個種,但點知一攞上嚟個下,係lotte嘅罐裝牛奶忌廉😐嗯……點講好呢?價錢比佢原價貴幾倍都唔係一個大問題,畢竟去餐廳食就一定會比係出面買貴,但個名寫「牛奶梳打」,又冇標明係罐裝,真係有種好似比人呃左嘅感覺😢(其他食物就正常水準,冇咩太大感受我就唔寫啦🤣)其次,係環境方面:(平均4分)🌟🌟🌟🌟眼見都算乾淨,有提供紙巾、手套可以用,而且有個掣畀客人㩒,落單、埋單時都比較方便🤣最後,係服務態度方面:(平均1分,最盡了……)🤮🤮🤮🌟尼part係令我地最失望嘅地方😞😞😞有幾位員工嘅態度真係超級唔nice,例如:1.係落or
首先,係食物方面:(平均3.5分)🌟🌟🌟
1.蜜糖芝士粉炸雞味道唔錯,值得叫🤤(4/5分)
(其他食物就正常水準,冇咩太大感受我就唔寫啦🤣)

其次,係環境方面:(平均4分)🌟🌟🌟🌟

最後,係服務態度方面:(平均1分,最盡了……)🤮🤮🤮🌟
尼part係令我地最失望嘅地方😞😞😞
有幾位員工嘅態度真係超級唔nice,例如:
1.係落order時,我地點湯鍋個陣,員工問我地要咩面,我地個下冇留意menu寫左(烏冬/辛拉麵),於是我地就問有咩面揀,個員工用唔係幾友善嘅眼神望一望我地,然後唔答我地,好彩我地之後發現到menu有寫,就同佢講番要烏冬😐

2.攞食物嚟個時,個員工係近走廊嘅位置set好個爐,然後將包烏冬向最入(近窗)嘅位置一拋,拋中我地嘅碗邊,然後我地嘅碗同叉都撞跌曬,果位員工有講sorry,但feel到係應付下個種,講完就走,我地都冇出聲,自己執番,但覺得其實可以就咁放低,或者畀我地自己放,而唔係好似射籃咁拋……🏀😟

3.最後,員工送食物嚟,攞左碟我地冇叫嘅食物
我地:「我地冇喊尼個」
員工望一望:「你地喊左咩?」
我地就將喊左嘅食物重新講一次,對一對,然後個員工聽完冇任何回應,就咁走左……(我地全程都冇怪責,係用客氣嘅語氣同個位員工講野😥)
其實我地要求唔高,個位員工就咁回應我地一句:「我去check下」都好,完全聽完,理都唔理咁攞走碟食物行開,令我地覺得好似係我地做錯,畀你發緊脾氣嘅感覺🤢

蜜味芝士粉炸雞
韓式海鮮煎餅