放工去完游水,就過黎阿元來了食野,難得唔使等位,好快就入左去坐😋我地叫左個皮蛋豆腐,蚵仔大腸麵線,香腸芝士蛋餅同埋一碗出名嘅阿元魯肉飯😝話咁快皮蛋豆腐就到左,唔好睇佢個樣麻麻地,呢個小食真係十!分!好!味!!如果你鍾意食皮蛋嘅話就一定要試下,濃郁嘅皮蛋味加埋豆腐原來係好夾,10分滿分我真係比100分!!朋友嗌嘅魯肉飯,我覺得佢啲魯肉嘅脂肪同肉嘅比例係十分之好,撈埋飯食十分之一流😛差唔多同時間我碗蚵仔大腸麵線都到左,望落都幾足料,食落蚵仔同麵線配搭得十分之好,蚵仔幾新鮮,食落一啲都唔腥,大腸亦都炆得好腍,加埋芫茜食落好fresh,整體黎講都幾高分👍🏻另外我地仲叫左杯奶茶,但埋單都係200蚊都唔使,十分抵食😸同價位嘅台灣菜我都排呢間排得幾高😼😼

皮蛋豆腐

皮蛋豆腐