是日喺元朗做完運動又喺附近搵食,依間小店係朋友介紹嘅,話佢哋啲拉花真係好靚🥰🥰不過,我見到佢哋個caramel latte 好特別,上面有啲crunchy topping,所以忍唔住嗌咗🙈🙈然後,杯caramel latte 真係好有驚喜,好好飲,啲Topping好好食,令我忍唔住老闆娘點解咁好飲😂😂原來啲焦糖脆脆同埋個焦糖醬都係個咖啡師自己整,啲脆脆真係脆脆,唔係好硬嗰種老闆娘仲話啲朱古力醬都係自己整,推介下次試埋朱古力或者Mocha 🥰🥰🥰然後嘢食我叫咗個ALL DAY BREAKFAST LITE佢啲嘢食好新鮮,個牛油果多士真係好有誠意牛油果醬勁多,感覺有一個牛油果咁多,配上多殼麵包多士,營養豐富,而且即時焗熱過,好鬆脆。另外,我再叫多咗個Muffin 做甜品收尾🥰🥰Muffin 好鬆軟,好朱古力,食完之後真係好滿足水係薄荷檸檬水,自助形式
Crunchy caramel latte

ALL DAY BREAKFAST LITE

佢啲嘢食好新鮮,個牛油果多士真係好有誠意

另外,我再叫多咗個Muffin 做甜品收尾🥰🥰
Chocolate  Muffin

Muffin 好鬆軟,好朱古力,食完之後真係好滿足

水係薄荷檸檬水,自助形式

2022-12-06
Crunchy caramel latte