我會形容Gaddi’s係一間充滿宮廷華麗feel、帶着滿滿儀式感嘅法式餐廳, 由服務及食物質素,以至照顧埋你去洗手間,每一樣都做到極致,好感謝餐廳每一位嘅細心服務👏🏻👏🏻坐低一陣,先嚟一籃芝士泡芙,放上枱嘅一刻已經聞到香噴噴嘅芝士, 同朋友一件一件咁食,就係咁我哋開動了🍽️上菜之前又點少得麵包呢? 麵包固然好吃,我更鍾意點包用嘅油,食落唔似一般牛油,又好似有啲鴨油嘅感覺,唔理啦,總之好香🤪前菜係龍蝦魚子醬沙律配蘆筍雲呢拿忌廉、清湯啫喱。以為九唔搭八嘅食材,估唔到食落去又幾和諧主菜揀咗魔鬼魚鰭配法式蔬菜tart同埋燒青椒,擺盤精緻,足見廚師們的功架。呢個魔鬼魚結實得黎又有啲彈彈地甜品揀咗我最期待嘅signature橙酒疏乎厘配雪葩,一啖啖橙香蛋香毫不收斂地散到每一個味蕾,我完全沉浸喺呢場如夢似幻嘅美夢🤣疏乎厘再度攻陷我嘅心,love it ❤️ 好快嚟到最後嘅petit four 快樂嘅時光過得特別快,不知不覺食咗3個鐘🤣

疏乎厘再度攻陷我嘅心,love it ❤️

好快嚟到最後嘅petit four
快樂嘅時光過得特別快,不知不覺食咗3個鐘🤣