2020-10-23 52 瀏覽
🍝自家製手捲粉配南瓜容·里考塔芝士好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻小編會形容佢係一個好有趣嘅意粉❣️意粉嘅口感紮實,都好有飽肚感。除左醬汁係有南瓜蓉之外,同時都加份左南瓜粒去增加口感嘅層次。面頭會有芝士,芝士同南瓜嘅組合,令人難以抗拒。最有趣嘅地方係廚師加入左紅石榴,除左作為色彩嘅點綴之外,仲可以俾大定食到脆卜卜嘅口感。當你一咬到紅石榴,就會食到甜甜酸酸嘅味道,超級特別。🍗蘋果木煙薰美國野雞好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻雞肉都煮到淋身,同埋用左一個幾有層次嘅醬汁做配搭,醬汁有甜、酸、辣同埋香草味道。雞肉下面層會有栗片子同椰菜仔,栗子非常好食,廚師將栗子煮到外層好脆,內裏有粉粉地嘅感覺。椰菜仔就保留住自己嘅味道再加上少少香烤味。🍞前菜好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入坐嘅時候,就會送上一道剛剛烤香嘅麵包,配上黑水欖牛油。麵包暖暖地又脆卜卜,再配上帶住微酸嘅牛油醬,都幾好食😋🍹凍蘋果汁(左)及凍檸檬茶好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻蘋果汁唔會過甜,配上左青蘋果片,都幾開胃。凍檸茶方面,佢唔會有太濃嘅茶味,同時屬於微甜,整體係比小編感覺係清香味道,飲落幾舒服。🪑 裝修店內裝修優雅,座位闊落。拍拖、同朋友傾下計或
自家製手捲粉配南瓜容·里考塔芝士

🍞前菜

凍蘋果汁(左)及凍檸檬茶

🍹凍蘋果汁(左)及凍檸檬茶

🪑 裝修
店內裝修優雅,座位闊落。拍拖、同朋友傾下計或者係一家大細泥聚會都好適合。

以下係餐牌俾大家參考下:

2020-10-22