【爆辣冷麵】元朗不嬲出名多平平又好味嘅小店😋@very_spicy_cold_noodles2.0 出曬名蟹籽份量爆多🧡款式唔少之餘,每款都勁辣勁惹味🌶啱曬d鍾意挑戰辣度嘅港人街坊🇭🇰.👑爆多蟹籽冷麵 - 💰40招牌爆多蟹籽冷麵真係名不虛傳❕面頭蟹籽鋪到瀉曬出嚟咁濟,餐具放入去想喐都喐唔到😱一咬落去成口細細粒爽口蟹籽🦀冷麵口感彈牙得嚟,配上秘製辣醬麻麻辣辣咁,真係好鬼過癮~🍴爆辣炒烏冬 - 💰48呢款係我另一個心水食物🍜烏冬炒得啱啱好,唔會太硬或太爛,蟹籽同腸仔粒更係炒烏冬嘅完美搭檔,而且辣椒醬入面嘅辣椒碎辣中帶點香,食落有啲小驚喜,每一啖都感受到唔同嘅口感,真係好想一食再食🤤🍴爆辣炒飯 - 💰58呢個真係辣度自選嘅天堂,一共有6️⃣種辣度可以揀😮雖然淨係揀咗小辣,但都已經夠曬嗆🥵不過炒飯依然炒得好香,飯粒鬆鬆散散唔會好黏口,加埋蟹柳絲呢個組合簡直無得輸!🍴杯麵 - 💰30味道基本上同冷麵差唔多... 雖然係因爲太足料太滿嘅原因搞到食起上嚟會有小小麻煩,但呢個創意包裝真係我要大大稱讚嘅設計嚟,真係啱曬好似我呢d成日想邊行邊食嘅朋友,方便又乾淨,唔會成日食食下都會high到膠袋邊嘅醬汁😈~🍴
【爆辣冷麵】
元朗不嬲出名多平平又好味嘅小店😋
款式唔少之餘,每款都勁辣勁惹味🌶
啱曬d鍾意挑戰辣度嘅港人街坊🇭🇰
👑爆多蟹籽冷麵 - 💰40

🍴爆辣炒烏冬 - 💰48

🍴爆辣炒飯 - 💰58

🍴杯麵 - 💰30

🍴招牌蟹籽沙律 - 💰48
本店清新代表非佢莫屬🌿超多爽口青瓜絲、蟹籽、帶子裙邊、粟米、紫菜、沙律醬等等,唔膩有層次又解辣👍🏻

🍴香港經典袋裝撈撈 - 💰18/4包
係抵到爆嘅童年回憶😍估唔到呢到唔洗$20就可以食到大大包嘅袋裝冷麵,醬汁仲要mix得好均匀𠻹!
呢個辣味樂園每款食物都有自己嘅特色
價錢相宜得嚟,醬汁仲係以真材實料嘅
辣椒、指天椒、燈籠椒等多款椒製作而成
下次想挑戰下辣度就記得要去呢間小店試吓啦🥳
味道:❤️❤️❤️❤️
價錢:❤️❤️
環境:❤️❤️

📍地址:元朗西菁街9號富盛大廈地下89號舖
☎電話:55414896/90451091 (WhatsApp)/26989997
💸人均消費:$50以下
@very_spicy_cold_noodles2.0