2024-04-21 61 瀏覽
本身想食另一間但full 左所以轉黎呢間✨El Carnisada $98啲材料好豐富 一食落去啲餡都漏出黎🤣 個牛肉整得比較溶 味道咸左啲 有啲芫荽 蕃茄 牛油果味balance 返啲👍🏻✨Diced Chicken Quesadillas (half) $118有4塊薄餅shape 咁嘅皮包住啲雞 個皮嘅軟熟 雞嘅調味啱啱好👍🏻✨Iberico Tenderloin $168一上菜已經聞到好香🤩 而且加左三色椒色彩好繽紛 賣相唔錯😍 有塊薄皮可以包住啲料黎食 豬肉好香 三色椒爽口 口感豐富🍹Margarita $108我揀左芒果味 都幾香幾易入口👍🏻🍹Maxicano $88好重菠蘿味 仲易入口過Margarita 🤣 好refreshing總括黎講味道唔錯 餐廳好有墨西哥風情 不過座位就唔算太舒服 同隔離都有啲近味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$319(包括+1)
本身想食另一間但full 左所以轉黎呢間

味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$319(包括+1)