2024-05-03 1054 瀏覽
係社交媒體網站見到新開韓國野,咁見有時間就去食啦5點幾左右,岩岩開門得幾枱客。入到去應該係老闆娘帶位,韓國野泥講前菜小食都算少,得一碟泡菜,就冇其他咁就冇menu比我地既,要用iPad睇同落單,菜式唔多,咁我地就簡左個招牌排骨湯同埋豬五花肉2人。泥到啲staff就咁放底食物開爐就走開,連講菜式名同點樣燒都冇講,本身我都以為佢會幫我地燒,不嬲食韓國野都會有人幫你燒第一轉先,再教你點樣燒幾時食得,但依間係完全冇,唔知係忙定點,但岩岩開門得幾枱,真係唔清楚,又唔係主動加湯,筷子匙羹又係自已拎,水又係自己斟,冇服務可言仲要收服務費啲食物就普通啦,食落就同韓國好大分別,價錢較貴,埋單都成8百蚊。試完就冇下次啦依間。

2024-05-02