2022-05-13 125 瀏覽
位於大坑既cookie vission開左姊妹線donut vission, 一次過就可以滿足哂兩個願望, 邪惡度max😂星期六下晝1點去到, 限量既matcha mochi brioche毫無懸念地已經賣哂, 好彩都仲有另一個人氣口味pistacio, 心思思想試多款就揀埋tiramisu~價錢黎講pistachio幾乎係其他冬甩既2倍, 不過一拎上手明顯感受到好足份量. 咬第一啖入面既開心果醬已經爆出黎, 果香超級濃, 再配埋冬甩面既開心果碎雙重口感, 每食一啖都好滿足🤤 呢個價錢值得比既! 由於前一個冬甩實在太出色,  食tiramisu時即刻覺得普通左, 但其實佢都好好味! cream, 咖啡粉同手指餅比例合理, 唔會覺得任何一樣野喧賓奪主,  加埋有冬甩底, 感覺上比起齋食tiramisu仲好味雖然冬甩睇落份量唔大, 但由於每個都好足餡, 建議同朋友share比較好, 慳返d  quota之餘仲可以試多幾款嘛🤪

Pistachio

Tiramisu