2021-07-31 176 瀏覽
Bookmark 咗呢間餐廳一段時間,今日終於有機會黎試一試傳說中嘅flat iron星期六,食得早少少,6點半都仲係唔需要等位,但到咗7點商場突然之間變得人頭湧湧,建議可以早少少嚟食。一坐低店員會問你係咪第一次嚟,然後會好詳細咁介紹餐牌上各項食物,連飲品都會介紹吓,呢樣服務真係做得唔錯食飯之前我見過OpenRice嘅review,牛扒嘅水準唔係太穩定所以我叫咗個最入門嘅香草平鐵牛扒五成熟(8 oz)。點完餐之後店員好快就送咗一碟熱辣辣嘅薯條上台,新鮮炸起真係好評松露味都突出,不過覺得可以再脆啲枱上面有茄汁同胡椒俾大家自己加,我呢個番茄狂就喪落茄汁好快牛扒都上枱,份量對我嚟講啱啱好,牛味唔算濃,冇overcook,肉質雖然唔係好嫩但係都唔會過韌,我就覺得啱啱好,係好食嘅 下次會想試下升級版嘅flat iron,想試肉味重啲香啲嘅扒

所以我叫咗個最入門嘅香草平鐵牛扒五成熟(8 oz)。

松露薯條
松露味都突出,不過覺得可以再脆啲
枱上面有茄汁同胡椒俾大家自己加,我呢個番茄狂就喪落茄汁

香草平鐵牛扒
2021-07-31