Guzzle大吃大喝,新舖裝修好靚,相當出名既三文治店,出名就佢既滑蛋、莞荽野咁,原來仲有啲台式、港式小食,賣相好爆好吸引既😇性價比亦都好高,外賣非常精緻🫶🏻香蔥芝士咸牛肉滑蛋三文治,流緊既芝士好吸引,好香蛋同芝士味😆一啖咬落去,麵包好鬆軟,有牛油香,咸牛肉炒滑蛋無得輸超好味💗加埋芝士好濃烈既刺激,正😌黑松露滑蛋三文治,黑松露味濃,佢既滑蛋真係有料,點煮都好食😋開始有啲膩,飲返枝樽仔檸檬紅茶,有檸檬碎肉係入面,唔會太甜,refresh完可以再食🪄招牌勁莞荽餐肉滑蛋三文治,當然就係招呼莞荽控架啦,打開望望就知非常足料🤗莞荽炒蛋又另一番風味,仲有餐肉係底,相當豐富😗椒鹽炸燒賣,外賣拎住時已聞到好香,外皮好脆👍🏻蒜香台灣腸,依個價錢有兩條,炸煎過再切開一舊舊一口size,加埋蒜片,超級好味🫠我既必食小食之選❣️做三文治都做到咁有特色,而真係唔貴,小食又好食,無辦法唔幫襯!真係一個胃唔夠,要幾個位先試得晒佢啲特色😬

椒鹽炸燒賣

蒜香台灣腸