2023-10-09 2463 瀏覽
GRIND SIZE,位於旺角通菜街,一間設計好特別既Cafe,門口咁吸晴既霓虹燈牌「#窮撚賣咖啡 」一定會留意到佢✨下層優雅好靚加咖啡製作區,二樓Chill爆感覺英式傢俬,好舒服好有feel😙Hea住飲啡既好地方,加埋fushion小食、主食🤩先飲杯咖啡,有好多特色咖啡,#湯力咖啡、蘋果咖啡等,揀左青青青瓜咖啡,因唔想飲奶所以個base要左Americano,青瓜超refreshing😳對於唔太鍾意甜既人,青瓜咖啡係好清新好light既選擇😎柚子大蝦沙律酸甜薑醋汁,好靚既賣相,大蝦真係大隻,煎到好香,彈牙好味🍤沙律菜既配搭好好,個汁好特別,酸甜得黎又夠light👍🏻蟹肉明太籽西班牙蛋餅,西班牙蛋餅一向好正,上枱見到超厚,好吸引😎一刀切落去,啲蛋汁真係流晒出嚟,超超超多汁❤️入面既蟹肉加埋明太籽同滑蛋,好豐富既口感,好好味🥳相當唔錯既西班牙蛋餅😆咖啡咁正,食物咁好味,環境仲無得輸✨真係只此一家🏅必到!

青青青瓜咖啡
柚子大蝦沙律酸甜薑醋汁
大蝦

蟹肉明太籽西班牙蛋餅

咖啡咁正,食物咁好味,環境仲無得輸✨真係只此一家🏅必到!
青青青瓜咖啡
柚子大蝦沙律酸甜薑醋汁