餐廳: Blend & Grind
資訊:

Blend & Grind,有幾間分店,灣仔依間就位於日街1號順好樓地舖,好方便係金鐘地鐵站穿出黎😎細細間半開放式,開揚又舒服😌叫得Blend & Grind主打就係茶啡酒,簡單專注配埋漢堡同小食,感覺良好😋Draught beer Happy Valley 好smooth好滑,順喉,無乜酸味,帶果香,有啲IPA既感覺👍🏻香味同麥味幾適中既生啤🤩非常鍾意,Refreshing❣️最好既Happy hour之選芝士番茄肉丸 CHEESY MEATBALLS ,賣相幾正,成個生鐵盤一齊焗,芝士即刻拉絲😮‍💨個茄汁少少辣完全唔酸,夾埋芝士好高質既醬汁👍🏻肉丸口感幾彈,質素幾好✨CHILI MARGARITA,tequila加柚子香草🌿賣相幾靚既,tequila based既cocktail都係比較爽身,同Chili幾夾,refreshing既感覺🤘🏻幾唔錯既酒吧,chill & easy既感覺😙鍾意西式啲舒服自在既style就會啱🥸係一個好正既HAPPY HOUR🏖️

Draught beer Happy Valley

芝士番茄肉丸 CHEESY MEATBALLS